Metalica e o trupă de 2 bani.Nu ştiu de ce a comparat-o cu Linkin Park şi Paramore.
Metalikka*
Dacă luăm în considerare doar ultimele albume, în special Lulu... să ştii că are.
Death magnetic (ultimul album metallica), e pe locul 3 in albumele mele preferate de la ei, pentru mine, e peste master, kill'em all si black album.Si observ ca multi fani metallica apreciaza foarte mult magnetic-ul, care are cele mai complexe riff-uri dupa justice.Lulu e albumul lui Lou Reed, care de-alftfel, il apreciez, fiind un album de muzica clasica interpretata pe instrumente "moderne".St.anger imi place foarte mult, doar una sau doua melodii nu-mi prea plac de pe album, partea proasta fiind ca n-are solo-uri, daca ar fi avut ar fi fost printre primele 5 in topul meu.Reload-ul si load-ul pentru mine au printre cele mai bune versuri, si erau la maturitate dpdv muzical cand l-au facut.Ar fi putut scoate cel mai bun album zic eu, dar n-a fost sa fie, desi imi plac si astea 2.Sincer, black album mi se pare mai prost decat toate pe care le-am enumerat adineauri.Si stiu ca nu pot sa-ti schimb parerea, dar macar incearca sa le asculti mai atent/a.
Metallica in perioada de inceput, respectiv primele albume, cum ar fi Kill 'Em All sau Master of Puppets.
Nu ai cum sa alegi din aceste trupe, deoarece provin din ramuri diferite ale rockului, persoana care o sa aleaga asculta tipul de rock al respectivei trupe.Toate trei trupe sunt bune, nu am cum sa le compar dar prefer Linkin Park deoarece imbina rock alternativ, hip-hop și electronic
Am tricouri cu Metallica...
Da, stiu ca e o legenda.Asa fac eu cand cineva baga in oala o legenda cu 2 trupe extrem de comerciale.
debbieCrain întreabă: