Pai asta asa-i dar melodiile mai noi a lu' Parazitii nu ma prea incanta, dar tot ii ascult. Oricum eu-s mai mult pe Haarp Cord, C.T.C, Specii, Dragonu' si astia xD.
B.U.G Mafia e mai misto si este foarte ascultata muzica si e si misto, mie imi place,, ti-l recomand.
Mie nu imi place niciuna dintre aceste 2 formatii.
Totusi apreciez mai mult BUG MAFIA, in special melodia Cand trandafirii vor muri.
Mi se par la fel..Parazitii-unele melodii supeeer unele yeaak, Bug-Toate ok..deci cam acelasi lucru rezulta(pentru mine) Da imi place muzica lor..dar..Haarp Cord 4EVER
Mie mi se par cam "bulangii" astia de la MAFIA!
Melodii cam aiurea... Spun aceleasi versuri de mii de ori, Nu au un mesaj in melodie numai sa-mi bag..., sa-ti dau m***, nu mai de astea, in schimb aia de la parazitii au un mesaj in fiecare melodie ce te poate invata ceva.
Dar in fine fiecare cu gusturile lui.
De ce spui asta? Mie mi se par mai "culti" decat aia de la Mafia!
Da. si mie imi place haarp cord dar vreau sa fac o comparatie intre aceste 2 formatii!
Nu exista aceasta comparatie, este prea mare diferenta dintre ei...
Parazitii au fost, sunt si vor fi cei mai tari din Hip-Hop-ul romanesc.
Chiar cei de la B.U.G. au precizat intr-un interviu pentru B'estfest SummerCamp ca trupa Parazitii este un brand mare in Romania si ar fi trebuit sa apara mult mai sus pe afis. "Nu suntem neaparat fani, dar ca artisti apreciem intotdeauna calitatea."