| Anonim_9586 a întrebat:

Parca melodia "Se Thelo" o canta Kristyne, nu Roller Sis...

19 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Varianta originala e a celor de la Roller Siswinking. Versiunea asta e prin cluburi si la tv.winking

| Bishop a răspuns:

Varianta originala e a celor de la Roller Sis, compusa de Adi de la Akcent (daca ascultati cu atentie negativul este aproape la fel ca la "Stay with me") dar Akcent, la ultimele lor piese(inclusiv Stay with me) au lucrat cu Edward Maya, deci e pofibil ca si el sa fi contribuit la compunerea piesei.

| viki a răspuns:

Mie imi place mai mult cum o canta Kristine.

cami
| cami a răspuns:

Nu, parca melodia "Se Thelo" o canta Roller Sis, si nu Kristine.

| onlyone a răspuns:

Jos cu kristine ca ii o mama de parasuta

| zuzushi a răspuns:

Eu in calculator o am de la inna si se numeste feelo straight face

| zizu07 a răspuns:

"Avem doi producatori (Edi si Adi) care au lucrat la un moment dat impreuna (in studioul lui Adi). Avem si o piesa, "Se Thelo", care a ajuns sa fie cantata si de Kristine, si de Roller Sis. Amandoi spun "eu am compus-o!". A cui o fi piesa, cine ar trebui s-o cante si cine nu!?… Interesant este ca acum o sa avem doua clipuri pentru aceeasi piesa. laughing Cum vor fi ele difuzate oare…? "

| zizu07 a răspuns:

Edward Maya(Kristine) si Adi Sana de la Akcent(Roller Sis).

| zizu07 a răspuns:

De fapt numa 2 variante sunt. Cea a lui Roller Sis si a lui Kristyne pentru ca Inna nu canta melodia. Daca esti atenta melodia pusa pe youtube cu titlul:Inna Feelo new 2009 ii de fapt Kristyne-Se Thelo.Cred.

| Fifi a răspuns:

Am citit pe net un interviu ce i-ar fi fost luat lu' Kristine. si ea spunea la un moment dat ca ar fi dat in judecata pe cei de la Akcent k i-ar fi furat melodia happy acum nu stiu care e adevarul! si tot Kristine spunea ca cineva ar fi schimbat numele melodiei in : Inna- feelo si ar fi postat-o asa pe net! acum nu stim dupa c sa ne luam happy oricum e frumoasa melodia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doua variante, una Kristyne si una Roller Sis...de fapt stai, sunt 3 :)) si Inna o canta :D

Inna : http://www.youtube.com/watch?v=_xNXLBt-8eU&feature=related

Kristine : http://www.youtube.com/watch?v=Dj7jK-2YeDA

Roller Sis : http://www.youtube.com/watch?v=CPuCLsCApKM

:-*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zizu07 sincer si mie mi se pare ca ii seamana vocea cu cea a lui Kristine thinking apai nu stiu...thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si unde e intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

[-x o canta Roller Sis happy ele au cantat prima data melodia Se Thelo la Callatis 2009 happy / Kristine a aparut dupa ele cu making`of-ul videoclipului chatterbox si zicea k e melodia ei rolling eyes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce Calatis?! cred ca glumiti.eu am melodia asta de vreo 3 sau 4 luni de la radio live 247. kristine canta originalul.nu mai conteaza edward maya sau adrian sana. oricum ei lucreaza impreunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodia...krd ca o canta Roller Sis!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodia...krd ca o canta Roller Sis!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer le-as babardi si pe kristine si pe cele de la roller sis ca sunt super bune de peleu! de asta sunt sigur, in rest e problema lor, banii lor.

| myshu3 a răspuns:

Ba, prost e viki alalaughing) E aceeasi melodie...Sh parerea mea e ca melodia i se potriveste mai mult Kristinei thinking

Întrebări similare