Cedry2k-cel mai tare flow din istoria rapului romanesc,dar nu mi-a placut mesajul pe care l-a emis in ultima parte a carierei lui
Dragonu'-cat a fost in Specii a rupt norma-n Romania,acum...
NA'-are cel mai bun mesaj din rap-ul romanesc,la ora actuala nu-l egaleaza nimeni
Pacha man-cel mai bun exemplu de artist,e singurul din industrie care poate sa faca reggae, gangsta si comerciala in acelasi timp.
Rapperi buni sunt multi:Sisu, Baboi, Mark1, Bean,Rappa, Kazi Ploae, dar care nu prea sunt promovati
E pacat ca multi rapperi foarte buni au adoptat un stil comercial si aici ma refer la Raku, Cabron, Baxter...
Cedry2k,indubitabil cel mai bun,Dragos a decazut ca lirica deci in niciun caz, Pacha Man are unu dintre cele mai marfa flow-ri dar in orice caz Dragonu si Pacha n-ar face parte din cei mai buni. Sunt altii care merita raku, Carbon, Kazi Ploae, Samurai
Poate ai dreptate, Dragonu-imi place mie, mult, dar Pacha chiar e unul dintre cei buni, poate vb ca nu ai ascultat mai multe piese de.ale lui,frate e BUN,el face RAP, GANGSTA RAP, parerea mea, sincer ziceai de Dragonu, dar Cabron frate...FRUNZELE SI IARBA?
Nu fi miop cu mine, am zis CARBON, nu cabron, si crede-ma am devorat rap-ul romanesc
Frate,si eu ascult rap-romanesc de ani bunicei, 5 la numar,si stii ce,Nimeni altu,mi.a aratat muzica asta pe care nu o cunosteam,si am continuat cu LA FAMILIA,BUG MAFIA PARAZITII,si desigur pana in prezent am app toate albumele lui NIMENI ALTU, daca tu crezi despre Dragonu ca nu e un raper bun, e problema ta, din punctul meu de vedere, e in primi 10 raperi ai romaniei, si nu e pe ult locuri
Stiu ca dragonu poate fii un rapper bun, dar recunoaste ce a scos in ultimul timp dezamageste, dragonu era bun in perioada Specii. Nu pentru ca era drogat si pentru ca versurile aveau un inteles mai scuns
Fiecare rapper are si zile bune si rele, ai dreptate si tu, dar totusi uitandu.ma peste albumul ZIUA 1-Haard Corp, chiar da bine rau de tot pe niste piese acolo, sincer nici Sisu nu mai e acelasi, iar Stres...se putea si mai bine, uitand.ma si peste albumul VREMURILE DIN URMA tot HC, pe vremea lui Cedry2k,in majoritatea pieselor el cu Cedry2k sunt cei mai buni, maa rog, app despre Alan si Kepa ce parere ai?
Da asa e are si zile proaste dar am facut o inspectie peste albumul ZIUA 1-Haard Corp, e cu mult peste Sisu si Stres pe unele piese, Iar pe albumul VREMURILE DIN URMA la fel doar ca acolo dadea ff bine pe piese cu Cedry2k,asta e parerea mea, app despre Alan ft Kepa ce parere ai(sa nu.mi spui ca nu.i asculti)?
Despre Alan si Kepa,ce sa zic, viitorul suna bine, au flowau lirica, doar sa nu devina comerciali, in rest numai de bine