Cred ca cel mai potrivit e la petreceri...si acolo il agreeaza doar unii.altii isi gasesc poate ceva de facut din punctul meu de vedere dupa cum ai scris si tu acest"gen" se potriveste cu ghilimele cu tot eu consider ca nu e un gen muzical.nu pot sa fiu cinic si sa nu zic k imi plac unele melodii. cele cu noima. k 80% sunt nimicuri.
Eu urasc manelele si nu imi place sa le ascult Dar daca merg la nunti, la botezuri sau la alte evenimente, se mai strecoara si cate o manea.
Nicaieri si niciodata! nu inteleg de ce unora le place acest gen de...muzica...desi nu asta e cuvantul potrivit...
S-a mai pus intrebarea asta. vreti sa pareti interesanti cu intrebarile astea, punand cuvantul manele in ghilimele.
Cand va vad ma stric de ras...nu zic ca eu sunt fan manele. dar numai tin minte de cand nu am vazut un majorat fara manele...sau muzica lautareasca.sau o nunta...sau...un revelion.sau pur si simplu o petrecere...asa ca degeaba vorbiti...
Sincera sa fie si ascult 2 -3 mlodii manele, cele mai vechi, dar mel de jale, lautareasca nu imi plac... ele se asculta la majorat, in general la petreceri:-d
Mie nu-mi plac manelele... dar daca asculti manele... cel mai bine ar fi sa asculti acasa cand esti furios, sau vrei sa faci pe cineva sa sufere... :I.
Unde si cand vrei. Dar ai grije e unde asculti ca s-ar putea sa ai probleme k sunt uni de te bat daca asculti manele pe lana ei.
Normal nicaieri, teoretic cand mergi cu dacia prin oras si dai boxele furate pardon imprumutate de la alte masini la maxim (mancatas')
DarkOrbitMoon întreabă:
RalucutzaFarmer întreabă: