| Kolp a întrebat:

Pareri despre rockul,, exagerat" (screamo, emocore, deathmetal...)

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Imi place de tine, ca esti informat si nu vezi rockul ca pe "piei Satanaaaaaaaaa". +1 de la mine.

Pai hmmm, unii au gusturi diferite. Eu nu ascult dimmu borgir, mi se pare commercial sh1t, poti asculta Mayhem si apoi sa spui ca e rock "exagerat".
Fiecare asculta ceea ce ii place, si nu ii poti condamna pentru asta, si nici sa nu incerci sa'i convertesti. Unii trebuie sa asculta niste versuri mai adanci pentru a avea un anumit sentiment...altii versuri directe.
thinking
Eu nu ascult screamo, emocore, deathmetal, blackmetal (ascult Mayhem, thou) dar ascult metal, power metal, post hardcore, deathcore, iar pe langa asta ascult si alternativ.
thinking

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deathcore rulz \m/ http://www.youtube.com/watch?v=1PNjt4wOhsg

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

E exagerat doar pentru cei slabi de inger!

| T3ddy a răspuns:

Eu ascult heavy metal, death metal, thrash, punk.Eu sunt fan rock, cant si la tobe si sunt si vocalist:X

| souls0eater a răspuns:

E cel mai distrus (in sensul bun) lucru inventat vreodata. E un mod de a te elibera, e ceva unic si nu toti inteleg ce e atat de interesant in asta : faptul ca sunt niste oameni REAL. Unii cred ca e doar un zgomot si un track nebunesc, dar chestiile astea se numest EMOTZII!

| Dek a răspuns:

Rocku ii cel mai super tip te muzica http://www.youtube.com/watch?v=kynUSL8fr_4&feature=related

| Kolp explică:

Da sunt de acord si eu am ascultat rock inca mai asc skillet si soad dar v-ati gandit sa incercati rap? credeti-ma unii artisti isi exprima f bine sentimentele prin rapbig grin. daca pe cineva il tenteaza: Eminem, Lil' Wayne (de distractie), Nane, Arssura. Eu va spun + ca unii care asc rock duc la exagerat si vad rockul ca pe un mod de viata cu ceea ce eu nu sunt de acord. Sentimentele poti sa ti le exprimi prin ce-ti place nu numai rock (da este o metoda nu contrazic) dar sunt si altele dar fratilor screamo, emocore nu mi se pare o solutie, e o modalitate de a face bani plus ca la unii nici nu le inteleg versurile si ma sperie (nu sunt slab de inima crede-ma)...de ex cei care asc dimmu borgir frate fara discriminari au ceva probleme din copilarie ca pana la urma exista un dumnezeu. inteleg ca la unii nu li s-a intamplat ceva sa creada in el. da unteleg, mie mi s-a intamplat nah dar dimmu borgir nu este o alternativa la dumnezeu. oameni buni trezitiva. Acest mesaj e unul de pace si ma astept ca cei care au inteles ce am vrut sa spun sa posteze in continuare iar cei care nu au inteles sa mai citeasca odata. Pace tuturor!

| Kolp explică:

Da nu-i incerc sai convertesc dar macar sa asculte,, muzica" nu prostie cu sunet - unii ar trebui sa caute in dex ce inseamna,, muzica: deaorece unii cantareti nu reusesc

| βσσblėėŝ a răspuns:

Nu mi se pare chiar asa exageratoh go on

in fine.fiecare cu parerea luibig grin

| Boy a răspuns:

Mie nu-mi place rockul exagerat mie imi place rockul clasic ex:melodiile de pe rock fmwinking

| LittleandLiars a răspuns:

Tu ce tip de muzica asculti? Ti-ar conveni sa ma iau de stilul tau? Fiecare cu parerea lui si cu ce ii place happy

| Cristi_3697 a răspuns:

Urat! cea mai urata muzica.

| ArcAnna a răspuns:

Cred ca ma voi supara rau.nu e extrem. daca oamenii nu inteleg genul asta de muzica e altceva.mi se pare ok.death metal am ascultat, mi se pare foarte linistit fata de black care e profund, plin de trairi intense

| BlackVeil a răspuns:

Screamo,emocore,deathmetal=fratii si surorile mele! tongue

| BlackVeil a răspuns:

Dimmu Borgir= black metal melodic,deci nu are ce cauta in discutia asta...
Chiar daca ar exista un dumnezeu,ce-i pasa "lui" ce ascult eu?
Zici tu ca cei ce ascult astfel de genuri muzicale, nu-s normali, au ceva probleme cu bibilica.Macar ai avut vreodata de-a face cu o astfel de persoana?
Daca nu, atunci nu-ti mai da cu parerea in fasole...