Beaver? E o rozatoare, traieste in salbaticie, si nu mi se pare atat de salbatic.O sa moara specia aia, in curand.
Nu-mi plac melodiile lui si nici vocea, in plus nu mi-a placut faptul ca sa comparat cu Kurt Cobain si nici faptul ca s-a inspirat la crearea clipului Boyfriend de la clipul Girlfriend al celor de la N'Sync si Nelly.
Buna! Are succes din cauza ca cica e dragut si canta bine. Pana si mama zice asta! E treaba lui din partea mea bafta multa daca a ajuns pana aici si are succes ma bucur pentru el, mie personal nu imi place muzica lui si nu mi se pare nimic special. E un om ca oricare altul, succesul acesta nu va dura mult! Cu siguranta nu va fi Michael Jackson sau Madonna. Copiii au mai mult succes, aluzie la Cleopatra Stratan. Fetita aceea e adorabila, ea canta de la 3 ani, ea pot spune ca are voce. El... daca va avea aceeasi voce si la 30 de ani, e varza. Oricum nu ne putem spune noi parerea, nu suntem critici muzicali! Funda?
Intr-adevar lui Justin i s-a urcat succesul la cap.Dar cu toate astea nu este un cantaret rau.Melodiile lui nu sunt nici foarte frumoase dar nici foarte urate, undeva la mijloc.Aspectul fizic: doar ochii si parul l-au facut sa iasa in evidenta.But... but... ca prieten, din cate am auzit este unul foarte bun.Adica isi ajuta prietenii.C-am atat, nimic mai mult.
Voce de fetita. A fost ales doar pentru chipul dupa care se vor uita toate preadolescentele obsedate.
Mie una nu-mi place. Desi toate fetele sunt obsedate de el. Cel mai mult probabil cu varste cuprinse intre 9-16 ani. Nu vad nimic interesant la el. nici la muzica lui