| Gizăz a întrebat:

Pastila muzicală de azi:

http://youtu.be/mZKrwJzGg0k

Am pus-o şi acum mult timp, dar e una dintre piesele care merită repetate. Răsăritul şi după apusul vieţii unui om sunt descrise în această operă de artă ce ţine 23 de minute. Cu siguranţă una dintre cele mai bune piese ale secolului trecut, deşi nici pe departe cea mai cunoscută.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi-a plăcut de fiecare dată. Ador acele treceri, sărituri şi multicolorul sentimentelor pe care ea le oferă.

| lpavel a răspuns:

Mai cunosti si alte piese? laughing))

| Gizăz explică (pentru lpavel):

Asta venind de la cel care ascultă Akcent. laughing

| lpavel a răspuns (pentru Gizăz):

Akcent, Dj Project, Voltaj si multe altele, dar nu o singura piesa 2 luni de zile... laughing)

Dar cine te-a făcut să crezi că ascult asta mereu? thinking

| lpavel a răspuns (pentru Gizăz):

Nu demult ai mai postat asta 1 data... eu eram cel care ti-a zis ca seamana cu o muzica satanista laughing))

Reiterez, faptul că am postat-o de două ori înseamnă că-s obsedat de piesă cum? thinking Care e saltul logic care te-a dus la concluzia asta? Da, e o piesă care-mi place mult. Da, e printre favoritele mele dacă nu cumva all time-ul meu. Că d-aia am şi specificat-o data trecută când mi-ai răspuns. Dar cum deduci tu din premisele astea două că toată ziua ascult asta? În urma cărui proces logic?

În plus, faptul că nu înţelegi ceva nu îţi dă dreptul să pui etichete. Dacă nu-ţi place, nu e nicio problemă. E subiectiv într-o măsură. Dar nu îţi mai da cu părerea despre ceva ce nu pricepi.

| 1DeadMemories a răspuns:

Toti avem momente cand ascultam o piesa pe "repeat", asta nu ne face obsedati.

Buna piesa!

| laramistigan27 a răspuns:

Daca va spun ca eu ascult toate melodiile de Imagine Dragons zi de zi, n-o sa ma credeti happy

Întrebări similare