1.Cauta pe www. wikipedia.en mai multe informatii despre ele.Din ce stiam, BVB e din 2006, BFMV din 1998, SOAD din 1995, iar Disturbed din 1996.
2.BVB-trupa de rahat metafizic, mai ales solistul
BFMV-trupa cu instrumentale foarte bune, solist slabut; intra in primele 50 la mine
SOAD-Hell yeah! Top 15
Disturbed-Top 10; absolut geniala trupa,si vocea, si instrumentele, si versurile
Black Veil Brides e un rahat de trupă, BFMV e o trupă acceptabilă, solistul e varză. Disturbed e una din cele mai bune trupe pe care le-am ascultat (în top 3 sigur). SOAD - din ce am ascultat nu mi-a plăcut de nici o culoare, poate sunt buni, nu știu.
Black Veil Brides - 2006
Disturbed - 1996
Atât știu. Pentru restul există Sf. Goagăl.
Baftă
Ca să aflii poți consulta www.wikipedia.ro.
În rest primele două mi se par printre cele mai proaste trupe care există, Disturbed mi se par acceptabili iar System of a down e trupa mea favorită.
I know! E mai rău decât dacă ai profana un mormânt și ți-ai trage-o cu mortul
Asta era și ideea, vroiam să te fac să te simți bine spunându-ți că se poate și mai rău
Accesează wikipedia.
Prima nu o suport, mi se pare o formaţie de tot rahatul iar celelalte trei nu-mi dispac în mod special, dar nu sunt genul meu.
Black Veil Brides - un wannabe de trupă care se vrea a fi ceva dur, dar are aerul ăla tipic comercial, cu lipici la pseudorockeri.
Bullet for my valentine - oribil solist. Nu îmi place deloc.
Disturbed - nu m-a prea atras.
System of a down - genială trupa, mai ales vocea lui Serj.
Restul googăleşte tu.
Eudaimonia întreabă:
crooxel întreabă: