Get a life. Mai bine pune mana si asculta Europa FM decat tampenia asta de muzica.
Bai fratilor! am si eu o intrebare pentru voi: ce dumnezeu vedeti voi la miley asta, ca isi arata fitele si deja o credeti star...
...Grow up!
.foarte bine zis darknet...
Amandoua canta naspa ...Miley ii oribila, de Demi Lovato nici nu mai zic, mi`o placut doar in Camp Rock...deci niciuna... faceti un site despre "vedetele" Disney si numai veniti cu astea pe aici ... fara suparare
Sincer nu aveti ce face. Imi place Miley, dar nu sunt obsedata. Daca o vedeti cum isi etaleaza fitele... . Mai bine te lipsesti .
@briannaemi Lovato e tot o pustoaica, a jucat in Camp Rock care il pute-ai viziona pe Jetix si inca mai poti, cred.
Dintre ele doua, ma aleg pe mine.
Miley... ea e cea mai tare si toti cei care ati comentat mai jos sunteti fraieri nu stiti deloc care este muzica buna.miley e pentru adolescentii de astazi cei care ati comentat mai jos cred ca sunt mosi si babe...ascultati-o in continuare pe madonna...glemeam! miley e cea mai tare
Miley cyrus mi se pare mai super
! si demi are melodii dragute dar eu o aleg pe miley
Miley e cea mai tare cantareata pop pentru adolescenti...de acum...cred eu. Mie imi place
Nu sunt fana lor dar cred ca Demi. Si Miley e draguta, dar se crede prea de tot.
Patricia444 întreabă: