Pe niciunul, pentru ca sunt unici si ambii au scris istorie in domeniul muzicii.
Michael cu siguranta!
Sa-ti explic si dc:
-muzica lui trimitea un mesaj sincer si sigurACEA!
-miscarile lui de dans erau :X:X
-era sincer
-stia cum sa se faca apreciat
-a muncit mult ca sa ajunga ce-a fost
Eu una il iubesc mult! Ascult muzica lui de cand am 2 ani...stiu toate piesele lui si mi se pare mult mai plaut decat Elvis.Nu jignesc pe nm asta e parerea mea.
@puppetgirl
Cand Elvis era filmat exclusiv de la brau in sus, tocmai datorita dansului considerat provocator, Michael al tau se cam incalta cu fesu'.
Eu consider ca ambii au fost si sunt niste valori incontestabile, adevarati deschizator de drumuri, oameni care au revolutionat muzica. Daca ar fi sa aleg, as alege niste pustani care candva isi ziceau...The Beatles.
PS: Daca Elvis murea ieri iar Michael acum 20-30 de ani, cata lume ar fi "votat" Michael?
Daca e sa ne gandim bine... e greu sa facem o alegere...pentru ca Michael canta pop...pe cand Elvis canta rock...rock'n'roll...Prin urmare ramane sa il alegem pe Elvis pentru rock'n'roll si pe Michael in categoria pop.
Buna
Il aleg pe Michael, pentru ca ii ador muzica si dansurile.
Insa, sa nu uitam ca si elvis a fost un rege al muzicii.
Amandoi si-au lasat amprenta.Amandoi au impresionat generatii intregi.
Te pup
Michael! N-am sa uit niciodata mesajele transmise prin melodiile lui! Acum este un inger si ne vegheaza de sus!
Odihneste-te in pace!
PaPaGaL_3379 întreabă:
Alëxąndŕą întreabă: