Sunt intr-o mare dilema daca sa o aleg pe Florencia Bertotti sau nu.
Si iti spun si de ce nu-i aleg pe ceilalti.
Pe Justin Beaver il urasc. Nu-i suport mutra aia de hippy(cocoasa de dromader), vocea aia de mata afoana strangulata abia scapata de la macelarie ( am mai zis asta de 3 ori pe TPU ), capul ala de mop, parul nu-mi displace, dar in rest, urasc tot ce este.
Selena Gomez. Inainte imi placea, dar acum cu fitele alea si mutra aia de nevinovata, mi-am schimbat complet parerea.
Stai ca acum sunt sigura ca fanii Justin Bieber si Selena Gomez o sa sara pe mine cu: " fa cum poti sa te iei de iubirea vietii mele si bla bla bla!" Care-i problema voastra? Nu sunt singura care-i uraste pe astia 2 asa ca shht. N-o sa-mi schimb parerea.
Si sa revin: as alege-o pe Florencia Bertotti.
Selena gomez de oare ce este o fata draguta are voce si ai place cariera ai si da tot ce are
Clar selena gomez! ar mai fi si justin bieber, dar florencia bertotti...imi place piesa ei no te importa...
Eu aleg Florencia Bertotti e suuuper draguta, decat biberon(Justin Bieber) si Selena e draguta, dar aleg Florencia Bertotti. Klar o aleg pe Flor!
Selena gomez pentru ca 1. Il urasc pe Biberon si 2. Bertotti e o urata. Si pentru ca Selena canta cel mai bine.