Eu am votat pe:
-Paula Seling&Ovi - "Playing with fire";
-Catalin Josan - "Around around";
-Paula&Kamara - "It's not too late";
-Lulu - "Perfect emotions".
Au fost destul de bune piesele. Nu extraordinar de bune, dar bune.
Eu l-am votat pe Catalin Josan, pe Dalma si pe Sonny Flame si cu Lora.Melodia Paulei Seling e draguta, nu poti zice ca e urata, acum Doamne ajuta sa prindem un loc bun!
Pe Catalin l-am votat si eu.Melodia castigatoare se remarca prin vocea Paulei Seling si...atat.Iar o sa fim la coada!
Eu n-am putut sa votez.Am fost surprinsa sa vad ca a castigat Paula Seling, ma asteptam ca Luminita Anghel sa castige. Sper sa nu ne facem de ras ca anul trecut
Simona trebuia sa incerci de mai multe ori sa tot dai apelare pana nu iti mai apare retea acupata si la mine a durat cateva minute
Eu am votat pe Sonny Flame si Lora... Da, e ok melodia Paulei. Ne bazam pe faptul ca e o voce buna. Sper sa fie mai bine ca anul trecut
Eu nu am putut vota anul aceasta.
Mie imi place melodia Paulei si a lui Ovi, show-ul mi se pare bunicel, nu cred ca o sa ne mai facem chiar asa de rau de ras. Sper sa ne clasam printre primele 10 locuri...
Eu nu am votat dar mi-am dorit sa iasa Playing with fire si normal ca ma bucur ca a iesit aceasta. Nu cred ca o sa ne facem de ras, deoarece sunt in stare sa cante live si oricum, show-ul nu prea conteaza, pentru ca anul trecut islanda a iesit pe locul 2 si nu au facut show, deci...Eu zic ca sigur vom lua un loc mai bun ca anul trecut.