Buna.
sa le examinam pe toate
incepem cu Lady GaGa
[mie mi se pare prea exagerata inteleg 'vrea sa fie unica' dar nici chiar asa este cam ciudata se da prea superstar chiar daca e. se crede 'prea perfecta' dar are o voce uimitoare nu puteam sa cred cand am auzit`o prima data ]
Selena Gomez
[este doar o pustoaica, stie sa cante, stie sa danseze dar playback daca scrii pe youtube 'Selena Gomez-Live' o sa fi uimita ce voce ingrozitoare are.]
Miley Cyrus
[la fel ca si Selena, e o pustoaica dar fata de Selena stie sa cante live imi place cum se machiaza cum se imbraca etc. intr-un cuvant imi place stilul ei si are o voce destul de bunicica pentru o incepatoare]
Rihannah
[pei''wow'' este chiar foarte buna, este profesionista si chiar are stil pentru varsta ei [este tanara] este una din cele mai bune cantaretze din lume :X]
Madonna
[La fel la Rihanna este o profesionista care are foarte multa experienta in industria muzicala arata chiar foarte bine[mai alex pentru varsta ei] se misca chiar foarte frumos [alte persoane la varsta ei nici un pahar de apa ''aproape'' ca nu si`l mai poate lua deci e foarte;; ok;;]
Beyonce
[si ea este una din cele mai bune, stie sa se miste, sa cante, are o voce uimitoare]
Katy Perry
[este o diva stie ce e bine si ce e rau [toate divele stiu] o admir mult, este chiar draguta si frumoasa are o voce sweet]
Ke$ha
[este o fata tanara, frumoasa cu voce, nu este o ''parasuta '' cum o cred uni este chiar mai buna decat unele cantaretze dar nu prea ma atrage stilul ei, o imita prea mult pe Avril ]
Eminem
[no comment nu stiu cine e]
David Guetta
[Mi se pare chiar de treaba, nu il cunosc prea bine dar canta destul de bine]
Tiesto
[din nou 'no comment ' sry dau nu stiu cine e]
Enricque Iglesias
[este chiar foarte dragut, uni zic ca are o voce mai urata decat J.Bieber dar nu cred pentru ca are mai multa experienta fata de el[nu zic nimic nici de J.Bieber dar ii respect pe amundoi.]
Numai si numai Eminem
Nicidecum nu sunt fan, dar din gramada aia de muzica comerciala el e singurul care chiar a muncit sa ajunga cine este.
Adevaratele staruri sunt: Katy Perry, Rihanna, David Guetta, Eminem, Beyonce, Madonna, Enricque Iglesias. Restul mai au mult de muncit, nu sunt nimic pe langa ei.
Lady Gaga
Canta super bine.si nu inteleg de ce spuneti ca vrea sa fie unica
In multe interviuri a raspuns cu mult umor, si cred ca nu e asa cum o critica des invidiosii
si Beyonce as zice eu
ar intra pe lista vedetelor adevarate:*
Rihanna, Beyonce, Katy Parry si mai aduag unul de la mine, adica pe Justin Timberlake( canta foarte bine:X)