| EpicName a întrebat:

Pe cine preferati cum canta? Madonna Sau P! nk? Justificati raspunsul! PS:Spuneti cati ani aveti, Eu am 14 ani happy

10 răspunsuri:
| Timee೩ a răspuns:

Eu zic ca P! nk canta mai fain decat Madonna pentru ca:
P! nk ii mai tanara si are o voce mai faina decat alu` madonna si pe cand madonna are o voce mai batrana.happy
aaa. da si am 13 anihappy

| lumeamea a răspuns:

Pink! este mult mai profunda in cantece si neconventionala
am 14 ani
funda! multam

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Pink! Cu siguranta! madonna ne e genul meu(si eu am 14 ani). E prea.batranaoh go on

| baby_4423 a răspuns:

P! nk deoarece canta mai frumos si e si mai normala cum sar zice am 14 ani funda?

| deese a răspuns:

Si mie imi place cum canta Pink si stilul ei mai rebelhappy Nu-mi prea place Madonna pentru ca nu este contemporana varstei mele.Am 16 ani.

| cineva_9298 a răspuns:

P! nk dc? pentru ca are o voce minunata si melodiile ei transmit ceva. a si am 15 fac 16 pe 14 acum

| EpicName explică:

Mie imi plac cum canta amandoua... Dar, sa recunoastem, Madonna e cea mai buna! Cum a zis si Stefanel happy

| forever4you a răspuns:

O prefer mai mult pe Pink nu stiu este mai in genul meu(daca ma intelegi)

Am 14 ani

| ddanaraluca a răspuns:

Pai sincer, ambele au talent, un talent extraordinarthumbs up
Oricum de ascultat, ascult mai mult P! nk, deci ea ramane, deoarece este mai pe varsta mea stilul pe care il canta, si imi place mai ales mesajul transmis din cantec
P. S 12 anihappy

| MyaxD a răspuns:

Pink are cateva melodii bune, in rest...nu prea.mai bine madonna, are melodii mai "la moda", plus o voce faina:p