1) sunt 1000 de justin bieber pe facebook
2) probabilitatea ca el sa fie realul jb este direct proportionala cu inteligenta ta!
3) fa o favoare omenirii si stergeti facebookul!
Doamne de n-ati innebunit lumea cu Miley siJustin.Sigur nu e el, e doar un mucos care se prefaxe ca este el.
Sigur nu e el exista multi fani care se dau drept el... cred ca doar pe Bebo sau foarte putine sanse pe Hi5 sa fie celebritati
Pai sincer, toata lumea`l are la prieten pe justin bieber.
nu ai ce sa faci, decat sa il sustii.
de acolo, nu te va vedea niciodata, ma refer la ce scrii.in fiecare 5 secunde fiecare fan scrie.soo..
Buna! ( :
pai...crede'ma ca nu este el!
si eu am cativa pe care i'am bagat din lipsa de prietenii:))
Bine, el are Facebook. dar. diferit de cum ai t profilul sau eu sau altcineva.la el poti sa dai doar 'LIKE' nu si 'add as a friend'. Cum au toate vedetele cu cont pe Facebook! e o ppagina sa isi promoveze cariera dar nu e de socialzare adica sa vorbeasca etc decat sa isi tina fani la curent!
http://www.facebook.com/JustinBieber?ref=ts uite aici!
s iti dau un sfat. fa-ti si twitter. poate acolo iti da follow, rt sau replay!;)
succes!
Pai si eu il am ca prieten pe hi5. si e suuuper frumos incearca sa vb cu el si spune-i ca esti CEA MAI MARE FANA a lui! succes! sa nu lesini bafta!
Am impresia ca nare facebook stiu sigur a are twitter ...si nare yahoo messenger cu siguranta...are doar MSN si SKYPE
Cum ce sa faci? :]] lol! Pay... il stergi sau il lasi acolo :]. Trimite-i un "hi!" si nu stiu daca o sa-ti raspunda dar mrg. :]] lol... ce intrebare, si nu te mai da mare ca-l l-ai ca prieten pe facebook ca si eu am vedete ca prieteni, nu ma dau mare doar ti-am zis :] ^^
Vb ca el si incearca sa vz daca sigur e el...ca poate sa isi faca cineva cont ca numele lui...
Buna. Justin Bieber nu are nici yahoo mess, hi5 sau skype.Are doar twitter, facebook si myspace.Si eu am cont pe twitter si am vazut multi fani Jb dar cu numele JB_love, jbiebsshawty sau ceva de genu.Eu il urmaresc dar el nu.Si urmaresc multe vedete dar nu sunt obsedata de ele. Vorbesc doar cu prieteni din alte tari si chesti nu cu Justin Bieber. Dar fa-ti cont pe twitter si zi sa-ti dea follow ca sa puteti vorbi. Dar iti spun nu te baga in seama.
UrsuletDePlus întreabă:
Andreea6w4 întreabă:
mm_2126 întreabă: