| Megas a întrebat:

Pe mine chiar m-a pus pe ganduri acest documentar, sunt putinii artisti ce au recunoscut ca si-au vandut sufletul diavolului pentru a ajunge faimosi (este si Jay-z)
ce parere aveti?
http://www.youtube.com/watch?v=sLfnVm1q8w4

10 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Siau vandut pe dracu...filmuletele astea de pe net sunt facute sa va sperie pe voi, care nu aveti treaba cu muzica laughing

| usy313 a răspuns:

E doar un fake facut de biserica, ca lumea sa creada si mai mult in dumnezeu. gandeste-te un pic, lumea vede ca cica artistii is cu satana si toti se indreapta spre dumnezeu, nu? ca doar suntem credinciosi ...nu exista satana sau dumnezeu, sunt doar minciuni ca sa atraga lumea, de ce oare in usa biserica castiga cel mai mult si nu plateste nici o taxa...nu uita ca nu dumnezeu ne-a creat pe noi, ci noi pe el. stai linistit ca nu e adevarat.

| Megas explică:

Dovezi?

@Megas
ce dovezi ma?, trebuie sa ai mintea in colturi ca sa nu ati dai seama ca e o prostie video-u ala laughing

| TheDarkEmpire a răspuns:

@Megas Se observa foarte clar ca acele simboluri critica dur biserica catolica si vor sa puna intr-o lumina mai buna biserica ortodoxa care se crede "fara de pacat si cea mai de pret".
Am vazut documentarul integral si cu siguranta m-a pus pe ganduri, insa un videoclip ca acesta poate fi unul pentru manipulare.
PS: Ca sa fii mai linistit, Satan si-a vandut sufletul lui Darkempire.
PS2: EnterSandman eu nu am suflet tongue

laughing)
si darkempire si la vandut lu' EnterSandman laughing

| Megas explică:

@usy313, cum adica nu exista Dumnezeu?
wtf?!
pana si cele mai stralucite minti din istoria omenirii cred in Dumnezeu, si pentru cei care cred ca e un fake, ii rog sa urmareasca tot documentarulbatting eyelashes

Cand eram mic...parinti ma torturau cu video-uri daste si imi spuneau ca muzica rock e pentru satanisti laughing, nau avut nici un efect, tot asa sunt si asa voi fi mereu laughing

| usy313 a răspuns:

L-am vazut tot ma, tot nu cred in dumnezo, e o porcarie

| Alexandru_7007 a răspuns:

Clar, sunteţi sub ispite tot mai mul, amici! Dumnezeu să vă trezească! happy