| Lorena_9823 a întrebat:

Pe, perioada liceului voi face canto clasic si ma intrebam daca se subtiaza vocea(pare o intrebare penibila, dar chiar ma intereseaza acest aspect pentru ca vocea mea ajunge pana pe la sol sau poate la fortat)? Multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cu exercitiu poti ridica mai sus, dar fiecare are limitele sale. Asa ca probabil cel mai mare progres il vei face primii ani, dar depinde si de profesori, tehnici si potentialul tau. Vocea se poate modifica usor in functie de directia in care o determini prin exercitiile tale. Sa urci un pic mai sus insa nu inseamna ca ti se subtiaza vocea cand vorbestihee hee Sa zicem, daca exersezi, o sa ajungi mai usor in la initial. Axl Rose nu am auzit in tineretea lui sa mai fi urcat in Fa# si mai ales asa curat cum a reusit pe "There was a time" la peste 45 ani (@ 04:00 ).

4 răspunsuri:
| cîrne a răspuns:

Habar n-am. si spre deosebire de tine, eu n-am cu ce sa ma laud. totusi, nu crezi ca virgula aceea arata mai naspa decat ar fi sunat cacofonia "pepe"?

| Anonimusss a răspuns:

Nu ti se subtiaza vocea, dar daca faci in acelasi timp si muzica usoara iti este putin dificil sa le faci pe amandoua trebuie sa-ti controlezi vocea foarte bine, dar in rest nu ti se subtiaza vocea

| Lorena_9823 explică:

Am uitat sa mentionez care sollaughingCel din a-2a octava.

| Lorena_9823 explică:

Macar nu sunt criticata ca am facut cacofoniilaughing
Multumesc mult:*