| Loretta a întrebat:

Pentru ascultatorii de manele, va place noua melodie a lui Sorinel Pustiu-Cand ii faci la altul bine?:X Mie imi plac f. mult versurilebig grin

Răspuns Câştigător
| brunetteee a răspuns:

Versurile din melodie sunt foarte adevarate straight face, este ok melodia, bine ca eu nu asc. manele, adica asc dar doar la petreceri sau in cluburi ` tongue, in fne nu am nimic cu cei care asculta pana la urma si maneaua este tot un gen de muzica, nu straight face? si genul asta de muzica trebui ascultat ca din asta a fost creat, deci nu mai criticati lumea dupa genu de muzica care asculta, dar fata mea mai bine ti-ai schimba nick-ul ca este cam penal laughing))

7 răspunsuri:
| Lilik a răspuns:

Stii, vazusem adineauri o alta intrebare de-a ta.si ma gandeam oare ce-o fi cu cuvantul ala la nick-ul tau, dar acum m-am lamurit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu ascult manele. Afecteaza limba romana... "Cand ii faci LA altul bine"? Eu credeam ca, corect se spune "cand ii faci altuia bine"... Dar in fine. Fiecare cu preferintele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa nick-ul tau, nici nu ma mira.

| smilerz19 a răspuns:

Fereasca Dumnezeu!

Răspuns utilizator avertizat
| Pupily92 a răspuns:

Melodia nu este faina... iar versurile, desi nu respecta regulile limbii romane, sunt adevarate."cand ii dai unuia un deget, el iti ia toata mana","cand ii faci altuia bine, iti faci rau cu mana ta" day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hau hau. Versurile alea agramate iti plac tie? Mai bine pune mana si citeste o carte sa nu te prostesti de tot.Si poate ca fiecare asculta ce vrea dar nu pot sa ma abtin cand va vad pe unii atat de entuziasmati de cocalarii astia care behaie pe taraf. Te pup:*