Wai ce oameni ...
NU trebuie sai asculti, trebuie doar sa crezi in continuare in Dumnezeu.
Lua-l-ar Dumnezeu de cre(ş)tin.
da, sunt atee.bite my un-indoctrinated ass.
Esti chiar idioata/idiot.
Sincer,penticostalii(si iehovistii si baptistii si toate sectele tampite specifice romaniei) sunt cei mai prefacuti,mincinosi si prosti oameni de pe lume!
Mare chestie daca gasesti cateva sute de familii normale pe lume.
Ne zici tu povesti cu vecina ta?
Hai sa-ti zic eu una despre"fratii tai".
O familie prietena cu familia mea,penticostala, a plecat in Germania prin 1980, si de cativa ani in coace, o alta famillie de penticostali(niste imputiti jegosi si prosti) ii storc de bani, cate 500-600 de euro pe luna.Si lor le zic ca sunt saraci, ca nu mai pot de foame, pe cand ei au 12 copii cu Iphone4 toti. In familia aia,cel mai batran(cu Alhzaimer probabil,la fel de prost ca si cei din Romania) le trimite banii, caci ceilalti toti stiu ce fel de oameni sunt.
Te rog eu lasa-ma cu "credinta ta" de rahat, du-te si ia-ti o viata!
, unde sunt emoticoane d'alea de aruncat cu oua si cu rosii? oamenii ar trebui sa traiasca in respect reciproc! cat timp voi nu respectati ateii, de ce va asteptati sa gasiti intelegere si repect din partea lor? chestiile astea de indoctrinare si spalare a creierului vin din "manualul penticostalului "sau a fost ultima slujba la care ai participat? din randurile tale reiese ura! si din umilele mele cunostinte, crestinii propovaduiesc iubirea aproapelui, sau tu iti iubesti semenii cum o faceau cruciatii sau sau popii aia catolici care au siluit atatia copii?
Nu toti care asculta muzica rock sunt satanisti. Exista melodii rock care chiar te fac sa meditezi.
http://www.youtube.com/watch?v=Va0PAMNWSis
Dar un crestin nu are voie sa asculte black, death metal etc. si nici inna, manele etc. Dumnzeu sa te binecuvinteze.
Eşti aşa proastă încât îmi vine să urlu.Azi dimineaţă parcă mai postaseşi ceva cu artiştii tăi şi nu ţi-am zis nimic, chiar dacă te`ai luat de Bon Jovi.Ai de gând să continui? Chiar crezi că îi pasă cuiva dacă tu îl lingi în cur pe d-zeu sau nu şi că eşti revoltată că satanismul împânzeşte lumea?
De ce îţi pasă ţie dacă mă pocăiesc sau nu? Vezi`ţi de ăia ai tăi pe care ii tot lingi pe undeva de mă seacă deja obsesia ta tâmpită.
Ateu nu sunt şi nu cred că mă trag din maimuţe, cred că există o divinitate ceva, un extraterestru cu cap de gumă care ne-a creat şi gata, nu îl numesc d-zeu, că nu ştiu cum îl cheamă.Iar Bon Jovi poate fi şi Satana reîntruchipată că nu`mi pasă, atâta timp cât face muzică bună, eu sunt total mulţumită.
Aşa că taci şi mai înghite că nu faci decât să scuipi şi infectezi lumea cu scuipatul tău.
Baftă`!
80% Sunt de acord cu tine dar ca rock-ul e satanist tot e prea de tot, eu pot sa ascult folk metal si pot sa merg si la biserica, am stat de vorba si cu preoti si mi-au zis ca nu tot rock-ule badd ciao
Eu cred in Dumnezeu si totusi ascult rock. Ascult ce muzica imi place nu ce imi zice altcineva sa ascult. Daca asculti rock nu inseamna ca nu crezi in Dumnezeu. Fiecare asculta muzica care il calmeaza si il face sa se simta bina. Si ce femeie luata de Dumnezeu si adusa inapoi pe Pamant cu nu stiu ce carte zici ma tu acolo. Sincer nici tu nu crezi faza asta. Faza cu vecina ta e posibila pentru ca i s-a intamplat mamei, dar faza cu cartea si cu femeiea luata de Dumnezeu pe aia nu ti-o crede nimeni. MUZICA NU A FOST FACUTA CA SA NE TRANSFORME IN SATANISTI SAU CE ZICI TU ACOLO. Sa nu imi zici tu mie acum ca nu ai scult in viata ta muzica rock ca de auzit sigur ai auzit-o nu cred ca ai inceput sa iti astupi urechile. Recunoaste acum.ca daca ai o zi proasta si asculti muzica care te relaxeaza ( orice fel de muzica ) te simti mai bine. Si faca cu clubul...frate avem voie sa ne distram, nu putem sa stam toata ziua invatant si chestii de astea. Macar cat e vara sa ne distram si noi ca dupa incepe scoala si numai avem timp de nimic. Deci incearca sa iti dai seama ca poti sa crezi si in Dumnezeu si poti sa si asculti muzica care vrei sa o asculti FARA SA TE FACA CINEVA SATANIST FARA MACAR SA TE CUNOASCA SI SA STIE CUM ESTI CU ADEVARAT. Muzica nu spune totul despre o persoana. Hai ca ti-am dat destul de citit.
Cine te-a spalata asa pe creier? unde scrie ca oamenii nu reusesc in viata fara iubitul vostru dumnezeu? ba luati-l pe Bill Gates ca exemplu, era ateu, a reusit in viata fara idolul vostru? a reusit.Asa ca nu mai bagati pe gat la altii ca daca nu il ai pe dumnezeu esti nimeni.Si cum afirmi tu ca Bon Jovi sunt atei, daca nici nu te-ai documentat.Bai asta urasc la religia si oamenii ca voi, SUNTETI SPALATI PE CREIER CU TOATA RELIGIA VOASTRA DE CACAT!