| PostMortem a întrebat:

Pentru cei care asculta muzica Heavymetal, rock, punk, etc,,, categoria rockeri... faceti diferenta intre Metallica si Motorhead...in care sa aveti si posibile asemanari! si sa ziceti parerea voastra despre cea mai buna piesa a uneia din cele 2 ...multumesc anticipat!big grin

Răspuns Câştigător
| sfo a răspuns:

Ambele trupe imi ung motorul inimii si-l fac sa urle... \m/
((Asadar, trupele fac parte din aria thrasului; se stiu cele doua binecunoscute preluari de catre James de la Motorhead:too late too late /overkill, prestate foarte bine de ambii solisti...
e de-ajuns sa spui One ca inseamna Metallica...
pa pa

9 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu am ascultat Motorhead... Imi place mai mult vocea lui James Headfield decat a celui de la motorhead (ascult acum o piesa de la ei ca sa-mi fac o parere)... Asemanari... daca nu ma insel au fost contemporani... Merg oarecum pe acelasi gen (heavy metall)... Personal imi plac mai mult metallica... Nu mai ascult muzica atat de "agresiva"... Una dintre cele mai faine piese de la metallica este "Wherever I may roam".

| PostMortem explică:

Sati spun cv carmen
nu poti compara niciodata motorhead si metallica cu avril
si inca cv master of puppets e una din cele mai frumoase piese de la metallica, iar the game de la motorhead... avril mi se pare cv nou si cam nefolositor in arta rockului, canta mai mult pop si se crede rockeritza, mi se pare inutila, sa se inscrie in arta popului, sa lase legenda thrashului, heavymetalului, rockului pur, instrumentalui, nu metalului, si celelalte
oricum cine e rocker adevarat si se respecta:-J nu asculta avril

| iulia_5454 a răspuns:

Nu am ascultat motorhead
sunt fana metallica(nothing else maters, the unforgiven si enter sandman sunt melodiile mele preferate)

| pababiba a răspuns:

Ei bine imi plac si mie cateva melodii de la metalica, numai ca nu resusesc sa fac diferenta asta mult prea grea! Oricum dupa mine AC/DC raman prea tari

| creidel a răspuns:

Mda cat si metallica si motorhead sun formatii de trash metal (nu stiu daca am scris bine ) exceptand baladele facute de metallica la motorhead vei gasi mereu pe vocalus gajait si simpatic gyuguind din chitara motorhead e mai mult pentru rockeri camionagiiwinking metallica e ceva mai complex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metallica sunt cei mai tari \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi metallica masters of puppets mi se pare o tampenie,,(de aceea nu mai asck metallica) si motorhead,(ratatzi) eu prefer sum 41; simple plan. avril lavigne...:X:angryavril canta punk&rock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine eu sunt unul dintre cei mai mari fani metallica sunt absolut nebun dupa trupa asta...motorhead mai putin.au avut o contributie si ei la nasterea heavy-metalului.asemanari destul de putine in afara de faptul ca ambele fac parte din aria trashullui ca sal citez pe s.o.f.de departe cea mai buna melodie metallica este MASTER OF PUPPETS, riffuri vijelioase, foarte complexa, un solo exceptional, iar versurile... ce mai poti spune.Hetfield e un poet talentat probabil ar fi avut acelasi succes daca ar fi fost scriitor. iar motorhead, ei bine cred ca ace of spades e cea mai buna melodie a lor si merita tot respectul aceasta trupa pentru ca iata ca la 60 si ceva de ani acesti oameni continua sa rockuiasca extraordinar de bine

| Senium a răspuns:

@c2rmen
Nu e de mirare că ai aşa gusturi muzicale. Atât de ''desăvârşite'', mai ales dacă una dintre ''diveleh'' muzicii POP (nu am nimic cu muzica pop, simplemente, m-am săturat de ''roaceriţele în devenire'' înnebunite după ''avrilinge''), îţi ''încântă'' auzul. Sincer, îmi pare rău că pe tine nu te duce capul la mai mult. Asculţi o sclifosită şi cam atât. Nu cred că te-a întrebat cineva dacă-ţi place Avril şi ce ai mai scris tu pe acolo. Dacă nu aveai idee despre ce se discută aici, mai bine apăsai pe butonaşul verde, ''back'' sau pe X-ul mare şi roşu din dreapta. Ce zici de acest ''biznis''? Revenind la Metallica şi Motörhead. Well, Metallica, doar primele patru albume, în rest NU, cât despre Motörhead, este una dintre puţinele trupe de heavy metal pe care le ascult cu plăcere.
Metallica - One; Motörhead - No Voices In the Sky