| eDDy a întrebat:

Pentru cei care asculta muzica rap.
EMINEM sau TUPAC?

12 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Sincer îmi place mai mult Eminem, dar şi Tupac ascult. Sunt 2 dintre puţinii rapperi pe care îi ascult.

| CautNume a răspuns:

Eminem

| Ely_8220 a răspuns:

MIe una mi-mi place TUpac daca tie iti place asta e parea ta dar a mea e ca EMINEM canta mai bine. fundita?

| PinguinuL a răspuns:

Eminem.

| jeffhardy_8292 a răspuns:

Eminem normal

| shadybaby a răspuns:

Aman2, cand ascult old school rap at 2pac, daca asc underground at EMINEM, dar oricum EMINEM:d

| Dumnezău a răspuns:

Tupac,thug life.Il respect enorm pe omul asta,care trebuie urgent pus pe acelasi piedestal cu MLK,Malcolm X,Nelson Mandela,un om care a luptat pentru schimbari,care a avut un respect enrom pentru cei din jurul lui,indiferent de rasa si convingeri,a incercat sa aduca oamenii impreuna.Un adevarat ''icon'', ce se merita ascultat oricare ar fi genul preferat, nu se poate refuza asemenea arta.

| ChocaholicBi a răspuns:

Eminem
Sincer, imi place si Tupac, dar parca mai mult Eminem

| salex a răspuns:

Eminem.

| eDDy explică:

Sincer sa fiu eu nu pot alege intre ei doi, sunt genii ambii.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Cred ca tupac deoarece el a fost si actor,avea o credinta in D-zeu incredibila, de nedescris. eminem are o voce minunata si care chiar iti transmite ceva, iar versurile.pffff...DAR tot 2pac ramanelove strucklove struck

| DanDannn a răspuns:

Tupac pentru totdeauna.
Este idolul meu, nu in sensul manelist, ci in cel real, pentru ca de la saracia din ghettouri a ajuns cel mai mare rapper din toate timpurile.
Chiar si bogat, el a descris viata exact cum este, vorbind mai putin de bani, bunaciuni si concentrandu-se pe viata sa si a celor saraci.
In plus, si-a inscenat moartea, ceea ce este genial.
Daca ajungi sa ii intelegi melodiile si mesajele subliminale, esti un om implinit. Pentru asta il ascult. Il respect, pentru ca este, a fost si va fi un geniu si un om minunat.