| valy a întrebat:

Pentru cei care au raspuns la exprimarea mea facuta in legatura cu manelele v-as ruga frumos sa intrati pe link-ul acesta.
http://www.tpu.ro/......curand-de/
Va rog frumos sa cititi pana jos.sa vedeti si ce am mai adaugat eu

6 răspunsuri:
| Domyno a răspuns:

Eu ti-am raspuns cu toata sinceritatea, si sper ca nu te-am jignit.

| kidu_6779 a răspuns:

Un om nu trebuie judecat in baza genului muzical preferat...asta am spus mereu.tongue
Mie personal nu imi plac manelele de nici o culoare si nici nu cred ca imi vor placea vreodata [nici chiar la petreceri cum spun unii...] insa nu am facut niciodata discriminari in baza acestui lucru.
Eu personal ascult rock. Din acest motiv, multe persoane si-au facut o impresie proasta despre mine crezand ca nu au ce discuta cu o astfel de persoana.
Pentru mine toate manelele suna la fel:"hai smechere, fara numar ca te iubeste femeile" insa exista persoane carora le plac...
Asta e motivul pentru care ma abtin mereu de la comentarii ce nu isi au locul.
Cel mai bun prieten al meu asculta manele si, cum el a stiut sa ma accepte asa cum sunt, nici eu nu am tinut cont de gusturile in materie de muzica.
Desi manelele sunt construite in asa fel incat prin versuri sa exprime un anumit grad de prostie [fara suparare. e doar parerea meabig grin]. unii oameni aleg sa le asculte si nu ne putem impune propriile gusturi doar de dragul propriei pareri.
Astfel, un om cu adevarat inteligent ar sti sa respecte parerea celor din jur si sa aleaga totusi un gen muzical ce il caracterizeaza.winking

| Fifylici a răspuns:

Nu merita sa iti tocesti neuronii cu persoane din astea, care se cred cei mai buni si au impresia ca au dreptul sa judece lumea doar fiindca asa vor ei, important este sa nu le dai atentie si sa nu lupti pentru cauze pierdute, incep sa constat ca profu meu de istorie avea dreptate cand spunea ca societatea este o jungla"civilizata" si ca omul este cel mai periculos animal din cate exista.
Extazul tau, durerea lor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general oamenii care asculta manele asculta dintr-un motiv. acele versuri gen " am valoare am putere...am dusmani" etc., le da o stare ca vezi doamne ei sunt cei mai tari, le da incredere in ei. e ca si cum te-ai droga cand asculti manele ( eu nu ascult ). e un sentiment ciudat... pe mine ma dezgusta manelele.

'cine are tupeu are tricou mulat' ( ca$$a locco- la mall ) laughing pai normal ca toti cocalarii se cred cei mai smecheri si cred ca ei sunt cei mai tari pentru ca muzica le da aceasta incredere. in concluzie: e o prostie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.muzicanoua.me

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valy, nu o s-o scoti la capat niciodata, ii faci sa se simta obligati sa asculte manelelaughing
Daca asculti manele, piese frumoase, nu de genul ''aoleu dusmanii mei'', esti cocalar, rrom, incult si ai doua clase.La ei tot ce este manea este insuportabila.Am trecut cu vederea peste raspunsurile la intrebare si vad ca unii spun ca le urasc, de aici si dovada cat sunt de ''destepti''. Stati fratilor linistiti ca nu va tortureaza nimeni, nu ascultati genul respectiv daca nu va prieste, ce sunteti atat de plini de ura?laughing
Deci manelele sunt vulgare, de hip-hop ce ziceti? Eu ascult si hip-hop, si house, si manele, v-am zis nu ascult ''aoleu dusmanii mei''. Fiecare gen de muzica are piese frumoase si mai putin frumoase, insa nu e nimeni obligat sa asculte o melodie anume.
Mai vad cate un coment pe youtube:''eu nu ascult manele dar asta e belea". Mai e faza, dupa ce ati baut doua pahare, sunteti primii pe manele, chiar exagerati, va credeti ca in piesa ''si cand mor am valoare''laughing
Daca genul de muzica ascultat reflecta inteligenta, de ce sunt si oameni inteligenti care asculta manele?
In concluzie, fiecare asculta ce vrea si nu poate nimeni sa puna interdictie pe un anumit gen de muzica.winking

Întrebări recente