| XatomisX a întrebat:

Pentru cei care aveti chitara, voi unde ati invatat sa cantati la ea? acasa sau la cursuri? eu singur acasahee hee si eram afon la inceput a fost foarte greu...

5 răspunsuri:
| Downfall a răspuns:

Eu am fost de vreo 5 ori la un curs de chitară acustică (electrică nu am deocamdată) acum câţiva ani, dar m-am lăsat. Şi acum, de cam o săptămâna m-am apucat să caut cursuri online şi să mai învăţ şi eu câteva note, dar e clar că nu mă prea pricep, chitara mea sună complet dezacordată deşi am încercat să o reglez după ureche. Acum să sperăm că fac ceva progrese mai încolo.hee hee
Şi apropo, tu de pe ce site-uri ai învăţat să cânţi? Că poate sunt mai ca lumea decât cele pe care le-am găsit eu thinking

| XatomisX explică (pentru Downfall):

Am carti multe si de acolo am invatat atat iti pot zice ca acum sunt cam beathee hee) am fost la ziua unui pr de aia scuze

| Downfall a răspuns (pentru XatomisX):

E ok. Când îţi revii din beţie, poate îmi zici şi mie ceva titluri. Cu puţin noroc, s-ar putea să găsesc pe la bibliotecăhee hee

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu am învăţat singur, n-am luat lecţii de la nimeni. Am învăţat de pe diferite site-uri cu tutoriale, youtube şi mi-am luat şi vreo 2 cărţi pentru electrică.
Nu mă duc la profesor că mă jupoaie de bani...