Muzica rock este cu adevarat muzica, pentru ca cei care o practica au cu adevarat talent, daca tu te apuci acum sa inveti sa canti la chitara, la bass sau la tobe, iti ia mult iti spun eu, oamenii aia au muncit ani intregi sa cante la instrumentele alea, unui DJ ii ia maxim un an sa invete sa invarta de butoane la un turntable, cat despre versuri, in muzica rock se gasesc melodii de tot felul, de la tristete pana la fericire, de la iubire pana la ura, daca te referi la religie, afla ca doar unele trupe Thrash Metal si cele Death si Black metal fac referire la religie, in rest toti rockerii au subiecte normale, doar ca oamenii aia muncesc mult mai mult sa scrie niste versuri decat un DJ sa faca un mix, daca vrei sa imi dai reply, da-mi argumente prin care nu am dreptate, nu tot felul de raspunsuri lipsite de creier...pace
Pararea mea este ca rockul se afla printre putinele genuri care se pot numi cu adevarat "muzica". Cei care ma contrazic, cu tot respectul, nu au cultura muzicala.
Numai bine!
Depinde ce numesti tu rock. Eu unu ascult Linkin, Breaking benjamin, Limp bizkit, Skillet, Billy tallent, SOAD, POD, Korn, pff *** sunt multe...
Bine deja o dam in jigniri. draga mea pentru fiecare gen de muzica este depus efort.nu vreau sa aud ce spui despre house fiindca stiu deja ce vei spune dar...iti spun ca si acolo se depunde un efort.mai ales ca un concert de mixuri e mult mai greu de sustinut decat unul de voce. daca un rocker greseste melodia si sonorizarea e proasta e foarte posibil sa iasa totusi bine concertul iar oamenii sa fie multumiti. daca insa la un concert de house sonorizare a e de **** si dj-ul greseste o singura nota se distruge toata melodia
Tu esti cumva LullakryAngel? Aia care se lauda ca fiind mare rockerita, iar apoi sa aflu ca rupe house-ul de la 16 ani.
Nu am de gand sa iti critic genul muzical preferat pentru ca mi se pare de prost gust. Parerea mea ramane aceeasi deoarece nu exista un argument care mi-ar putea demonstra contrariul.
O zi buna in continuare!
Huh? ma confunzi.raspunde la intrebare daca tot imi pierzi timpul
Demonstreza-mi ca muzica rock merita sa fie ascultata in 2-3 pagini daca simti nevoia
Talisman sunt muzica simpla urata...cargo si vama veche sunt rockeri
Bla bla bla bla am auzit placa asta de m-am saturat. explica-mi si mie de ce sunt folosite browl-uri, screamo-uri si versuri sataniste in unele melodii -- asta suna groaznic? de ce sunt neingrijiti si au un aspect mizerabil unii rockeri, nu are cina sa ii spele? de ce nu au grija de tot corpul lor nu doar de pleata lor mult iubita pe care o agita la fiecare concert? iti spun sincer ca sunt putini dj buni in lume asa ca orice mi-au spune stiu ca e munca multa pentru fiecare mix fiecare chestie ca sa iasa bine
Mi se par urati rockerii.sincer,nu tu par ingrijit, nu tu haine curate, nu tu inteligenta.erau doua fete la un concert: frumoase pana au deschis gura...
Fiecare gen de muzica este placut in felul sau.Incepand de la rock terminand la manele.
Eu una nu prea am ascultat dar ii respect ca au atat curaj si libertate de exprimare.
Dar tu de ce generalizezi, daca sunt cativa inseamna ca-s toti? Crezi ca in alte genuri de muzica nu sunt din astia? Ba da, si iti repet melodiile alea de care pomenesti sunt Death si Black sunt niste devieri de la rock, alea sunt stiluri duse pana la extremism, cu versuri sumbre si sadice, dar asta nu inseamna ca tot rock-ul este asa, de exemplu ai auzit de guns n roses? aia au si melodii de dragoste... sau nirvana si aia la fel...deci daca sunt cativa asta nu inseamna ca-s toti, ok?
Eu una nu am nimic cu acest gen de muzica. unele melodii sunt chiar superbe, dar depinde si de starea de spirit...multi asculta rock.
@RainingBlood14 are dreptate, cei care canta rock sunt intr-adevar talentati.
daca tot au fost pomeniti cargo si vama veche:mie imi plac foarte, foarte mult.sunt geniali
Aia care jignesc rockul, sa asculte guess who si alte panarame de astea incontinuare.
\m/
Cu tot respectul iti spun dupa ce am citit toate raspunsurile aici ca poti sa stergi rockerita din numele tau. In rest daca iti place house-ul nu mai fi un wannabe. Si in ultimul rand asa cum a spus si WarandRiot pe blogul ei, unii oameni au fost facuti sa asculte rock, altii nu.
Mă străduiesc să înțeleg ce caută SOAD în lista aia dar tot nu mă prind...
Daca Sistem Of A Down nu e rock atunci ce naiba mai e rock?
He he, am citit greșit ai zis că lista e de formații care nu le asculți
Oricum cred că se vede și după nick că System of a down e formația mea favorită, sau dacă nu favorita printre favorite...
Lol alea le ascult ma plus multe altele disturbed, nightwish, within temptation... etc
Ia-ti rockerii si plecati dracu de la intrebarea mea.frate vreau sa raspunda si altii care asculta altceva
Citindu-ţi întrebările, îmi dau seama că eşti cam frustrată. Şi ''cam'' e un cuvânt finuţ. Ce dracu efort depun maneliştii pentru a scoate o cică ''melodie'' de-a lor?!
Nu oricine poate cânta rock, dar te asigur că oricine poate ''freca'' nişte discuri.
Nu ascult guess who si nu sunt panarama.scumpo ar trebui sa iti scoata cineva fumurile din cap
Ascult ce imi place.ascult melodii house de acum 3-4 ani ascult si cate ceva din ce se asculta acum. minus prostiile ale de minimale
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: