anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei ce isi mai aduc aminte de leganda Guns N' Roses ( cum ar putea uita cineva ) ce parere aveti despre Axl Rose si despre actualii membrii ai grupului?

3 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Sincer mă lasă rece. GNR de acum nici nu merită să poarte numele ăsta, mai bine Axl & co. Nici Slah singur n-are farmec cum nici Axl cu grupul n-au deloc farmec, vechiul GNR merita ascultat, acum nici dacă ar veni în concert în fața casei mele n-aș vrea să-i ascult.

| anonim_4396 explică (pentru FucktheSystem):

Ştiu...
Ai observat că Axl are nevoie de 3 pentru a-l înlocui pe Slash? Plus, Slash are nişte înregistrari cu cu Black Eye Pies. Piesele sunt oribile...mi se pare că s-a injosit rău de tot...
Noul chitarist ( Dj nu mai ştiu cum ) incearcă să-l imite pe Slash, şi se laudă peste tot că face parte din GN'R şi că e prieten la cataramă cu Axl...

Cât despre Rose, crezi că el este vinovatul pentru destrămare?

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, mă enervează DJ (cum naiba îl cheamă) pentru că tot ce face este să se laude cu solourile lui Slash ( care și el a decazut mult, talent are dar colaborările lui lasă de dorit).
Cât despre despărțire nu m-am interesat niciodată care ar fi motivele, pur și simplu nu m-a interesat.