Ma acum depinde de gusturi dar la o petrecere nu imi spune tu mie ca nu dansezi pe manele manelele te fac sa te ridici la dans frate eu cred ca cei ce zic asta sunt doar frustrati ca ei asculta manele de fapt dar se dau mari ascultatori de rock rap hip hop si asa mai departe uite eu sunt fan alex velea connect-r imi place guess who lil wayne ascult maroon 5 dar si manelele au rostul lor bafta@!
De ce ti se par "prosti"?
La o nunta intr-o atmosfera de oameni culti nu se asculta manele. Eu inca nu am fost la vreo nunta, dar parintii mei nu au auzit niciodata vreo manea cand au fost invitati la vreo nunta, petrecere etc. Se asculta muzica dupa cum este atmosfera, spre exemplu parintii mei, in seara de Revelion, la petrecere, au ascultat rock'n roll, folk, disco, pop-ul si dance-ul anilor 80-90, blues, jazz, valsuri, balade rock, pop-rock. cam asa. Manele se asculta la petreceri de rromi, unde se insoara Bulibasa sef cu piranda din neamul nu stiu cui, sau la petreceri in care exista o atmosfera de oameni inculti, care nu pot savura un gen de muzica cum ar fi folk-ul sau disco-ul. Asa ca, gura mica. Gusturile nu se discuta, insa atunci cand tu comentezi ca cei care nu asculta manele sunt prosti, ma vad nevoit sa iti spun vreo doua Daca tu nu stii decat "o viata meaaaa" sau sa te imbeti pana nu mai poti la vreo nunta, petrecere etc. Da-te pe manele si house. Eu atat iti spun, nu numai genurile astea se asculta. Mai sunt si oameni culti pe lumea asta In plus, oamenii care asculta rock mi se par cei mai politicosi oameni si cu experienta de viata, in care poti sa ai incredere. Daca tu cand spui "rock" te gandesti la vreun emo care sta prin santuri, treaba ta, insa rock nu inseamna emo sau betiv sau nespalat care umbla prin santuri si se taie pe maini. Cum poti avea un mod de gandire atat de tampit?
Bafta
Mdea... acum lamureste-ma si pe mine pentru tine exista ca si genuri de muzica Maneau si Rock-ul? Eu ascult POP... nu stii ce inseamna, te duci si cauti pe wikipedia, si vei vedea ce cuprinde! E a nu stiu cata oara cand apare intrebarea, de fapt insulta la adresa celor ce asculta rock! Sincer, si mie mi se par niste oameni "prosti" cei ce asculta manele :-)
La petreceri ascult dance, house, raggae...insist clar sa nu bage manele. Daca totusi sunt fortat, nu ma obliga nimeni sa dansez pe ea.
Nu stiu de ce ii consideri prosti pe cei acre asculta alte genuri de muzica.vad ca acest subiect chiar a ajuns un motiv de cearta intre unii insa nu vad de ce daca tu vrei sa fii respectat pentru muzica pe care o asculti, accepta-i si tu la randul tau pe cei ce asculta alt gen de muzica.eu una.nu ma feresc de niciun gen, cred ca toate au cate un mesaj de transmis si chiar daca nu imi place respect parerea celor din jurul meu.sa fim diferiti ne face sa fim speciali. si da menelele si lautareasca sunt genuri de muzica care s-au dezvoltat la noi in tara. dunt chiar foarte frumoase unele iar din cercetarile altor tari Romania este pe rpimul loc la distractie.cred ca aceste discutii nu isi au rostul...
Mai Valy apropo de manele la nunta, sa stii canu mai sunt nuntile clasice de alta data unde vroiai nu vroiai trebuia a pui doar populara ca asa stia romanul, deci in ziua de azi trebuie sa ne adaptam putin modei si nu numai. Uite am fost de exemplu la o nunta la oarecine(nu conteaza) sinunta afost facuta70% in stil medieval tin sa-ti spun ca a fost super si invitati au fost incintati de cea ce au auzit si (vazut). DEci se pot face nunti foarte frumoase daca ai ceva idei, manelele din pacate sunt cam trecute, nuca as avea ceva strict impotriva lor dar cred ca te-am comvins in rindurile de sus despre manele la nunta. Oricum am putea discuta pe subiectul asta pina miine te salut pa pa.
Deci si manea si bug mafia si parazitii / cocalaru perfect / da prostu nu-i prost de tot / ce muzica merge / fine la panarama merge si maneaua / chiar daca nu asccult
BA COCALARE manelar obosit ce esti vai de tine ia si bag n tine mamaliga ba slabule manele si hip hop ) coCALAR
Cum sa zic ca sa intelegi si tu. Una e sa asculti muzica de placere in timpul tau si alta e sa asculti muzica la evenimente, unde preferintele tale muzicale nu conteaza. De ex la nunta nu pun aia Parazitii daca nu le place. Pe scurt, una e ce ascult eu acasa si alta e ce ascult la evenimente unde nu eu aleg.
Nu ma leg de faptul ca ii consideri "prosti" pe cei care asculta rock, pentru ca si ei te considera "prost" pe tine, sau nu le pasa.
Dar am o curiozitate, asculti Parazitii si probabil cunosti melodia "Slalom printre cretini". Cum te simti cand baietii canta urmatoarele versuri : "Daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca/Te invit sa-ti bagi ***-n m**a, nimeni n-o sa te opreasca."?
Croampa întreabă: