| mhn24 a întrebat:

Pentru copiii din ziua de azi:
Tu spui Tokio Hotel, eu spun Queen.
Tu spui Inna, eu spun Beatles.
Tu spui Justin Bieber, eu spun Michael Jackson.
Tu spui manele, eu spun rock.
Tu spui Puya, eu spun Eminem.
Voi spuneti muzica, noi spunem muzica adevarata.
Cine e de acord cu mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cate ori o aud p-asta cu "muzica adevarata, frate", mor incet. Nu exista "muzica adevarata", exista doar muzica placuta de mine, muzica placuta de tine, muzica placuta de x, y, z.
Cat despre exemple...sunt alese "cu cap". Pot sa-ti dau kilometri de nume de trupe & solisti deplorabili, penibili (stiu, fac exact ceea ce am acuzat in primul paragraf: sunt subiectiv - dar am o acoperire, in cazul asta) din anii '70, '80, '90 si, in acelasi timp, o lista la fel de kilometrica (daca nu si mai si) de oameni care canta foarte bine si care mai sunt si contemporani cu noi, astia de-i barfim p-acilisea.

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RainDrop a răspuns:

BRO, nu, eu ma gandeam la pizza!

| Lluvia_8369 a răspuns:

Sunt total de acord cu woodenpints ~! Serios acum. dc gusturile nu se discuta si altceva se discuta? laughing

puteti sa-mi dati "Stupid" asa cum i-ati dat si lui woodenpints dar asta e parerea mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tokio Hotel The Best Ever!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu`i criticati pe TH!
Ei au muncit de la 0 ca sa ajunga ce sunt acum`!
Voi, pe de alta parte...sunteti tot la 0.NU vreau sa va jignesc dar cum voi ii jigniti pe TH si fani TH au voie sa va jigneasca!
Nu ar trebui sa va placa un artist pentru cum arata`.laughing.
Ci pentru muzica, iar in muzica lor si-au exprimat sentimentele si au facut melodiile cat mai placute pentru ascultatori! Bineinteles ca sunt si antifani care n`au ascultat in viata lor o melodie de la Th si doar se baga in seama.
Anyway...degeaba spun oricum nu baga nimeni de seama. N`ai cu cine discuta!oh go on.

| OHmyGosh a răspuns:

Nu-mi plac manele, nu-mi place inna, nu-mi place tokio hotellaughing. nu-mi place hannah prostana(miley curus).
sa nu zici insa nimic despre Selena Gomez, pentru ca e idolul mea si sa stii care are multi fani si adulti.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Eu ...si sunt minora! Le urasc pe toate din coloana stanga!