E printre preferatele mele.
Păcat că după Satana au aflat toţi maneliştii de ea.
E adevarat.
Dar tot manelisti raman. Dupa parerea mea, chiar daca incearca si ei sa asculte melodiasi sa le placa, pana la urma o asculta de 3-4 ori si dupa parca tot manelele este mai bune.
Nu o pot asculta, înainte o făceam, dar de cănd a apărut SatanaPC îla pur și simplu nu mai pot.
O piesă arhicunoascută. Cu siguranţă n-o ştie nimeni.
De ce tot timpu' trebuie să vă credeţi superiori şi să specificaţi "pentru metalişti"?
Nu ma cred superioara.Am spus "pentru metalisti" pentru ca normal ca ei cunosc mai bine genul de muzica, si trupa.
Care o sa fie urmatoarea melodie despre care o sa ne intrebi ce parere avem? Enter Sandman?
Nu mai pune melodii despre care a auzit toata lumea ca sa ai parte de raspunsuri pe placul tau, ca sunt sigur ca nici jumate n-au stat sa o asculte si doar au zis ca e misto doar dupa numarul de vizualizari, nume si intro.
Nu neaparat.Pot spune ca sunt obisnuita cu genul asta de muzica de la o varsta destul de frageda.De trupa auzisem deja, si am si ascultat dar la vremea aia nu-mi placea.El doar mi-a amintit.
Nu, nu, tu esti obisnuita cu genul de mizerie cantata de BVB. E o mica mare diferenta, hai sa nu ne c*cam pe noi.
Sincer, mi-au placut si BVB. Dar incet incet n-am mai ascultat si melodiile lor au devenit... nu stiu cum sa explic dar pur si simplu m-am plictisit de ei.
Aha, si acum ce trupe asculti? Asking Alexandria si Linkin Park?
Nici una din ele. Nirvana, iron Maiden din cand in cand, Red Hot Chilli Peppers.
Aha, ma gandeam ca asculti rahaturi ca Pantera sau Finntroll. Nu-i asa ca-s oribile trupele de genul asta?
Pantera imi place.
Finntroll nu ma dau pe spate, dar sunt ok.
Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar Bøøgey era sarcastic. Cred ca lui ii place Pantera si Finntroll. (Daca nu-i asa, sa ma trazneasca Thor)
Mi-am dat seama, crede-ma.Doar ca nu am vazut atat de necesar sa arat asta
E melodia mea preferata de la Eluveitie. Suna foarte bine si versurile sunt interesante.
Si mie imi place cel mai mult de la ei.