rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Pentru mine este o noutate, totusi presupun ca voi ai auzit de Bleach in Neamul lui Penes Curcanul a formatiei Fara Zahar
http://www.youtube.com/watch?v=h07UadA3WwI&NR=1
Intrebarea este va place? Melodia sau alte melodii ale formatiei
http://www.youtube.com/watch?v=YYcl1G1q-Z0&feature=relat ed
Mai stiti si alte formatii care sa cante in genul asta?

Răspuns Câştigător
| kuka a răspuns:

Imi place Fara Zahar de foarte multa vreme.
Alti artisti asemanatori ar fi Ada Milea, care a avut colaborari chiar cu Bobo de la Fara Zahar, ar trebui sa cauti si ai sa vezi ca sunt piese foarte interesante happy
Alti artisti sau trupe: Tapinarii, Margineanu, Spitalul de Urgenta

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, imi place. Are ceva de la Pavel Stratan, "Planeta Moldova" si Ada Milea. big grin

| madia a răspuns:

Imi place Fara Zahar.
Asemanator (pe langa ce au spus userii de mai sus): Daniel Iancu.

mariana
| mariana a răspuns:

Eu acum i-am ascultat pentru prima oara si mi-a placut stilul in care canta. Este un stil pamfletar, prin care sunt ridiculizati o seama de oameni, care sunt mai cunoscuti si se imbina graiul moldovenesc cu ritmul din melodiile rusesti, de altfel este normal daca ne gandim ca este o formatie din Basarabia.
Cand nu prea ai motive sa fii bucuros, gandindu-te la ziua de maine, daca asculti asemenea melodii, este ca si cum ai respira un aer curat, iar umorul este specific romanilor, sa-si bata joc de propriile necazuri. Ironia este constructiva in asemenea situatii, cum este cea in care ne aflam noi romanii, in plina criza economica si nu numai.
Iti multumesc rroxi44, mi-ai dat prilejul sa ma "dinamizez" pentru o noua zi de munca.
De altfel, am pus intrebarea ta la favorite, pentru a putea sa mai ascult aceasta formatie, atunci cand "ma scald" in apele melancolice ale cotidianului.
Un gand bun si multa sanatate.

rroxi44
| rroxi44 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, v-as fi premiat pe toti, dar din pacate a trebuit sa aleg. Oricum suntem toti castigati ca ne-am amuzat ascultand din nou muzica. Multumesc si pentru sugestiile muzicale, mi-au placut foarte mult.

| hasadia a răspuns:

Pff ador formatia asta
piesa mea preferata e " idila ghiocelului "