Eu cred ca este cea mai buna decizie pe care a luat-o de cand este el in industria Rock-ului, Iris nu a vrut decat sa fie un "pod" intre Romania si restul lumi pe perioada comunismului, dupa ce a cazut comunismul au venit trupele originale, iar rostul trupei Iris a avut aceeasi sorta cu comunismul.
Sper ca Minculescu dupa toti acesti ani sa vina cu ceva original care sa ajute lumea rock-ului Romănesc
Niste oameni care canta oribil! Ala e rock frate? mie nu imi place deloc, prefer ceva mai modern.
Naspa atunci zau
Probabil sa săturat sa îi imite pe ac/dc, judas priest, whitesnakes si alti, si probabil vrea un proiect mai original.
El a spus ca s-a saturat de degradarea la care a ajuns tara asta.si vrea altceva ceva mai nou in fine ii dorim cu totii sa se intoarca
Eu cred ca este cea mai buna decizie pe care a luat-o de cand este el in industria Rock-ului, Iris nu a vrut decat sa fie un "pod" intre Romania si restul lumi pe perioada comunismului, dupa ce a cazut comunismul au venit trupele originale, iar rostul trupei Iris a avut aceeasi sorta cu comunismul.
Sper ca Minculescu dupa toti acesti ani sa vina cu ceva original care sa ajute lumea rock-ului Romănesc
rock231girl întreabă:
DaciaRomania întreabă: