Rock-ul alternativ și baladele sunt unele din subgenurile mele preferate.
Ascult și hard rock, heavy metal, Nu-metal, screamo. Black Metal-ul nu prea îmi place, dar ascult unele melodii.
Asta nu înseamnă că sunt slab de înger. Dimpotrivă, când ascult muzică am atâta adrenalină în mine de nu pot sta pe scaun. Pe bune.
Dar majoritatea când cer rock mai slab, cer sub această formă - "rock dar nu de satanisti". De când există rock satanist?
Oameni de genul ălora ori ascultă Green Day și Paramore și se cred mari rockeri, ori ascultă mai mult pop.
Eu nu sunt unul dintre ei. Cât despre satanism, de abia aștept să ajung în iad să ascult Metallica cu mhn24 și Îngerul Mihail
De aia nu mai pot eu, că în Biblie spune că rock-ul te face sclavul Satanei. Mie îmi trezește sentimente mult mai blânde acest "rock de satanisti"
Baftă
Eu nu am auzit pe vreunu sa spuna ca vrea rock dar ca nu vrea black metal(pentru ca nu stie ce e aia, normal). Pai, aia care asculta rock alternativ (asta din generatia noastra, dupa 2005) si vor balade "da-ti-mi si mie balade gen: nothin else mathers(nu stiu daca am scris bine)" sunt d-astia care asculta pop sau mai rau dance si manele. Unu` care stie ce e rockul nu asculta rock alternativ d-asta comercial, e logic.
Si cat despre cei care asculta black metal, am o parere buna despre ei(poate ca si eu fac parte din categoria asta). Nu oricine intelege black metalul si foarte des e inteles gresit, chiar si de rockeri.
Bafta!
Majoritatea nu o dau spre genuri extreme (black, death) deoarece...vechea poveste.Rock-ul alternativ si baladele nu contin termeni vulgari sau semne anti-crestine (rareori intalnesti asa ceva in genul asta).
In plus, vocea e mult mai linistita.
Parerea mea este ca nu poti face pe cineva sa iubeasca un gen de muzica fara ca el sa doreasca din suflet acel lucru.Nu-i place, eu nu-l oblig sa asculte.(nu stie el ce pierde )
Cei care asculta rock alternativ si chestii gen, in marea majoritate asculta si pop, trasferandu-se de la acesta, la un rock mai usor.
Eu ascult şi black şi screamo şi orice. Întradevăr, sunt momente în care nu suport o piesă tare, şi optez pentru o baladă .
Şi ca părere. nu cred că aceasta se poate forma după tipul de gen de muzică pe care îl ascultă .
Băi, ce.i frumos şi lui Dumnezeu îi place .
Acum serios, care e marele păcat dacă asculţi "rock de satanişti"? Atâta timp cât nu iei versurile în serios şi nu eşti de acord cu ele (gen: întradevăt, God sucks ), ai voie să asculţi liniştit (bine, nu chiar liniştit ).
@Deyutza, si eu cred in Dumnezeu si cu toate astea ascult death, trash si heavy(dala pur). Black nu ascult, nu vreau(si da, stiu ce-i aia). Daca as fi fost ateu as fi ascultat(nu zic ca cei care-l asculta sunt atei, nu ma intelegeti gresit).Iar cei care cer rock alternativ sunt, in mare parte, fani MJ sau mai rau JB, si le e frica de ceva mai ca lumea, pentru ca nu inteleg subgenurile rock care se incadreaza la "mai ca lumea"(death, heavy, black, trash, chiar speed) si daca nu le inteleg le catalogheaza sataniste, gresit de astfel.Sunt inca copii, mai dati-le inca 3-4 ani si vor cere numai heavy si black.
Eu cred că nu te poţi considera rocker dacă nu asculţi toate sub-genurile.sau unii nu ascultă că "e muzică de satanişti, mă duc la dracu' dacă ascult". cine poate să asculte, să asculte că nu îi cad dinţii şi nu se supără Doamne-Doamne că ascultă black metal.
Bună,păi de exemplu Bon Jovi are nişte melodii extrem de blânde dar sunt super.Eu una prefer ceva mai tare dar acum gusturile diferă de la melodie la melodie.Ce părere să am? Una bună normal, mă bucur că mai sunt persoane care ascultă muzică buna(rock) chiar dacă este rock alternativ sau unul foarte blând.
Baftă!
Soareee am vorbit cu mama omida, a spus sa treci pe la ea urgent.cred ca ai cancer la creier
Ideea este ca toti cer rock (dar nu metal -black death si altele)ce au? sunt slabi de inger? come one conceptia normala: sunete satanice, din iad, dracu.come one people.genul asta de muzica te intareste. poate te face mai dur mai distant dar nu iti face rau.la asta ma refer
Deyutza m'ar amuza sa ma faca cineva satanista.de mine nu prea se ia nimeni.adevarul e ca arat destul de normal in afara de bocanci imbracamintea aproape all black.nu ma intereseaza credintele tampite si prostiile din capul lor
Soareee daca ne'am oftica am fi la fel de neutri din punct de vedere al gandirii la fel ca tine
Păi eu sunt una dintre cei care ascultă rock "blând"
mulţi spun că acest rock alternativ(sau rock-pop) e pentru. fete si pentru. gay. dacă aşa o fi eu sunt fată! dar ştiu o grămadă de băieţi care ascultă de-astea şi nu sunt "gay". de ce trebuie să-ţi pese ţie de ce zic alţii? asculţi ce-ţi place, nu ce zice lumea!
@ArcAnna
rock black şi death? nici chiar aşa. e prea "ieşit din comun". vrei să te considere lumea satanistă? eu cel puţin cred în Dumnezeu, şi nu aş asculta niciodată muzică prea agresivă, cu tot felul de înjurături de Dumnezeu, tatuaje, semne satanice, etc. Întotdeauna am avut impresia că acestă muzică îţi dă o dependenţă "cidată" şi o tot asculţi în continuu, până devii obsedat. Nici cei emo nu-s chiar aşa (mă rog, depinde). Aş fi împotriva acestui gen, sincer acum!
@WhatSoFunnyTheresNothingFunny
crede-mă îl urăsc pe MJ cu toate ştirile şi poveştirile, pe toate programele de la tv. ce să mai zic de JB? e dragostea mea (pe naiba); bine, normal că nu înţeleg o melodie dacă nu o ascult! dar nu vreau să o ascult şi atunci mai bine nu o mai judec.
În concluzie fiecare ascultă ce-i place!
Asa sunt astia mici si infantili, acordati-le putin timp!
Nu prea am vazut pusti de 11-14 ani sa guste metalele, este normal la o varsta asa frageda sa-ti vina greu sa intelegi ceva atat de complex ca black metal!
Sau poate le este frica de parinti sa nu-i prinda ascultand "lucratura lui satan", asa procedam si eu.Ascultam Dimmu pe ascuns, iar cand intra bunica mea in camera(credincioasa convinsa) schimbam repede si puneam orice r*hat de melodie usoara, sau cu tenta religioasa... (altfel imi arunca cu agheasma in cap)
Fiecare asculta ce ii place nu e obligat nimeni sa asculte black metal daca ii place rock-ul alternativ.te oftici?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: