Mie nu imi place. Am vazut-o si e oribila interpretarea. Daca erau alti intrerpreti poate iesea ceva dar asa...
Wai de viata noastra
Manele?
Rau s-a ajuns frate
Atatzia artisti talentati pe la noi exista si ei pun asa ceva?
Acuma sa fim seriosi
Eu nu zic...nu am nimic cu manelistii sunt si ei oameni.
Dar se putea o melodie muuuuuult mai buna si aveam sanse macar si noi. Asa ce o sa fie?
Off off...
Ce discrepantza intre cei 4!
mie sincer nu`mi place deloc, nu`mi transmite nimic.
Te rog. Versurile sunt ok si linia melodica la fel, dar vocea e varza. Se simte ca e "lucrata" (daca pot spune asta) pe un anume tip de muzica, o tot da in oooo si aaaa. Si ma omoara accentul Asta referitor la melodie. Cat despre inregistrarea de fata, penibila! Nici playback nu face cum trebuie, e decalat cu vreo jumatate de ora. Ma intreb in ce hal o sa apara pe scena...
Stiti ce as vrea sa vad eu?sa se duca la eurovision si sa ii traduca numele in engleza va dati seama?oricum naspa melodia
O, nu, hai sa o lasam balta, va rog. Decat sa ne prezentam asa, mai bine o lasam balta.
Unde a ajuns muzica in ziua de azi sa cante manelisti la eurovision.
ei canta la inmormantari si nunti ce le mai trebuie si eurovision?
Chiar ma-i facut curioasa si am intrat, deci nu si nu. mi se pare aiurea melodia si salam a cantat cu o voce de manelist... sper sa nu se faca greseala de a-i alege pe ei sa ne reprezinte.
O fi buna melodia undeva, asa sa asculti cand te doare inima, ritmu e tare, dar vocile sunt prea diferite intre ele, adica o voce groasa ca a lu salam, ragusita, una de femeie si alu mosu ala...pfai d capu meu, numa de eurovision nu-i
Dezastru total... nu pot sa cred ca participa la Eurovision. Si cu piesa asta :-&. Mi se pare oribila melodia. Mai bine ramanea sa cante ce stie : manele.
Cu parere de rau sa spun dar chiar am ajuns de ris. daca participa si manelistii la acest concurs. nu mai am comentarii
Nici macar nu e asta piesa, e ceva asemanator doar.Si nu e rea.Au fost altele si mai proaste, nu neaparat ale romanilor la eurovision si au avut locuri mai bune ca noi.Pe urma, Salam e destul de ascultat in Spania si Italia, l-am vazut chiar eu la post tv spaniol, asa ca poate ne mai facem cu niste voturi. Oricum nu o sa cante in formula asta si deocamdata nu au trecut de juriu.Asa ca, calmati-va si nu mai faceti caz de manela. Oricum la chefuri tot asta ascultati, pun pariu.
Sa speram ca se vor imbraca altfel.Melodia mi se pare cat de cat altceva decat manele. Daca nu stiati ca el e manelist, nimeni nu l-ar fi blamat.Sa ne amintim totusi si ce loc am ocupat anul trecut. Unde sunt Monica Anghel, Marcel Pavel, Ovidiu Komornik si cati altii ca ei?! Ar fi cazul sa mai ocupam si noi macar un locu´5-6 acolo...Cred ca mai bine ne-ar reprezenta Dolanescu jr, poate are ceva sanse. Ce-i drept, nu am auzit toate melodiile de anul asta dar si Salam daca iese, nu e nici in avantaj nici in dezavantaj pentru noi.Hai sa fim seriosi, cati ati urmarit Eurovisionul anul trecut? Nu-i asa ca-i mai bine sa te uiti la Inima de rrom sau cum s-o fi numind filmul ala? Toata lumea acum sare pe manelisti, eu una sunt total pentru rock, asa ca mi-e egal, dar 3 sferturi din populatie urmareste serialul ala atat de hilar.Care ne demonstreaza ce? Ca nu putem face decat filme cu si despre rromi.Pacat de actorii aia, unii sunt chiar actori celebri dar nah, banul, ochiul dracului...
Asta nu e manea, prieteni.Doar fiindca apare un manelist pe ea nu inseamna ca e manea, ascultati si voi linia melodica. Oamenii parca-s in transa, piesa e slaba, dar nu o mai ardeti atat de scarbiti...si da, Salam canta cel mai bine din cei 4.Acu o sa ziceti ca-s manelist, sotto.
selef întreabă: