| adytzusiatat a întrebat:

Plac la voi manelele? Daca da, care manea place cel mai mult, carea manelist e cel mai tare [pentru tine]?

29 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Nicolae Guta-ce frumoasa esti Nicolae Guta

| daniDeeDee a răspuns:

Nu plac la mine manelele.
dar...

am o melodie care ma face sa ma simt bine happy
se numeste: Babi Minune si Denisa - Aproape de inima ta

| Razvan a răspuns:

Mihaita Copilul De Platina-Valoarea si arfele melebatting eyelashes
Sau
Dudu Baiatul lui Petrica Spaniolu` Var cu Gabi Campionu`-Dujmanilor
Iubirea mea pentru manele este total infinitalaughing. Am incercat sa ascult manele.La primul tril am aruncat Cd-ul pe geamdevil

| Flav a răspuns:

Denisa, tu esti?

| anad a răspuns:

Nu-mi plac manelele si nu-mi place nici limba pasareasca in care ai pus tu intrebarile. Dar fiecare are gusturile si stiinta lui.

| fluturas a răspuns:

La mine nu plac manelele, n-am nimic cu cei care asculta manele, dar la mine nu plachee hee

| AleandraIleana98 a răspuns:

Nu imi plac manele si nu ii inteleg pe cei care le asculta

| Farcas a răspuns:

Cred ca ascult vreo 2-3 melodii, insa nici chiar in halu asta sa ajung sa declar,, cel mai bun manelist,, :-s

| RainDrop a răspuns:

Nu-mi plac manelele, nu am nimic cu ei, dar ei au ceva cu noi.

| Marii a răspuns:

Nu-mi plac nici cei care se fac ca [,] canta si nu-i suport nici pe cei care le asculta in prezenta mea. Si totusi. maneaua nu-i muzica, e poluare fonica. happy

| Marii a răspuns:

Stiti de ce criticam? Pentru ca asta nu este muzica! Sunt expresii extrem de negramaticale, aici ce sa zic, cei care canta nu cred ca au clasele primare terminate. Nu este muzica pentru rromi, este muzica pentru cei care nu vor sa se chinuie sa cunoasca adevarata valoare a muzicii.
Pe langa rock si house, manelele nu inseamna nimic. happy

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Imi plac, normal, doar sunt rroman. Ce-i place poporului roman... circul, bautura, tigarile si manelele. Florin Mitroi si Nicolae Guta ar fi cei mai tari pentru mine. Hai dati stupid pana va mananca datoria.

lolita
| lolita a răspuns:

Cea mai tare manea a tuturor timpurilor este aia cu : offffffffff viata meaaaaaa. rolling on the floor dar nu mai stiu cine o canta.

| LittleandLiars a răspuns:

Urasc manelele a si cantaretu preferat este domnul nimeni!big grinbig grin

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Imi plac manelele dar numai cele de iubire, jale si alea, nu ca am bani si femei si delea, hai sa ne dam mari cand multi mor de foame si n-au ce imbraca, insa multe manele sunt foarte frumoase(in general imi place denisa, nicoleta guta, liviu mititelu, nicolae guta)mentionez ca melodiile lor imi plac dar de ei nu, nu-i suport cateodata, nu prea stiu sa se poarte, sa vorbeasca, insa educatia n-are de-a face cu melodiile lor ca alea sunt ok.Hi5u lu denisa il am si ce de se injura saraca cu toti criticiilaughingrolling on the floor valeu

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Chiar nu inteleg de ce criticati atata? criticati genul sau faptul ca o canta niste rromi? si daca nu va place un anume gen de ce trebuie mereu sa criticati p ceilalti? d parca eu daca ascult manele nu sunt om numa tu ca vezi doamne asculti house sau nu stiu ce, fiecare cu ale lui, si poti sa asculti si manele si rock si house etc deodata, mereu se cearta un rapper cu un manelist cu un rocker angry aiurea rau d totstraight face sa-si vada fiecare de ale lui fara sa mai critice pe altu, doamne.proasta-s cine ma baga in seama? eu singurahappy ciao

| Drunkenhearts a răspuns:

La mine plac nu manele! eu la mine detest manele! vorba lui cristinatop! eu tin cu tine cristinatop! joc cu manelele! alea nu se pot numi muzica ci zgomot!

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Nu, nu ''plac la mine manelele''. Numai nişte agramaţi ca tine poate asculta aşa ceva.
Mai pune mâna pe carte, că scrii mai rău ca maică-mea, care are numai două clase.

| Ekkaterinna a răspuns:

Nu am nici o problema cu cei care asculta dar eu le detest.

| Nita a răspuns:

Nu ascult asa ceva asa ca nu am cum sa iti zic ce cantaret manelist imi place, niciunu... laughing

| lovelovelove a răspuns:

Tie iti place ke$ha stiu eu! si nu, nu ascult manele nu-s pe gustul meu... da n-am nimic cu cei care asculta

Răspuns utilizator avertizat
| mrrry a răspuns:

Plac la mine manelelelaughing
O singura manea nu pot alege sunt multebig grin
Florin Salam:X

| GreenPills a răspuns:

Nu ne plac manelele! Nici nu pot considera manelele ca fiind un gen de muzica... mie imi place in special rapul.

| funnygirl a răspuns:

Nuuuuu sunt groaznice asa cum sunt si cei care le canta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manelele sunt dupa parerea mea niste basini! NU imi plac pentru ca nu transmit nimic de fapt. cei care asculta bv lor nu ma int... dar personal...BLEAH

| PapUsHykA a răspuns:

NU NU IMI PLAC MANELELE sunt niste cacaturiiiiiiiiii

| BitzyMa a răspuns:

Tulaii doamnii...Numai "manele" viseaza lumea in ziua de astazi.Nu ati auzit si voi de Rock, Punk, Usoara chiar si populara?oh go on

Întrebări similare