| Iubesc Limonada a întrebat:

Plec sambata la mare in Eforie Nord si as vrea sa aud pareri despre aceasta statiune, nu am mai fost niciodata. Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Aw, eu am fost acum câţiva ani şi nu m-a încântat. Nu vreau să te dezumflu, dar pe gustul meu n-a fost. Nu-s cine ştie ce magazine, cluburi, etc. E doar o staţiune unde mergi pentru apă, plajă... Dacă vrei un club, sau să faci shopping sau mai ştiu eu ce, lasă de dorit. Depinde de gusturile fiecăruia.
În schimb este o faleză super, privelişte de răsărit superbă, apă faină... Plaja cam îngustă, dar ok.
Contează să te simţi bine cu prietenii sau cu familia sau cu cine mergi. Distracţie plăcută!

15 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

O atmosfera de vis:)) Poftim, filmare de la fata locului ca o am in favourites: http://www.youtube.com/watch?v=7DGXxwl7zss
Bine ca iubesti limonada si nu coca cola=))

| costyn162 a răspuns:

Am fost anul trecut si am ramas placut impresionat. O statiune superba chiar daca nu este atat de mediatizata ca celelalte. Imi place plaja in mod deosebit, sunt niste stanci acolo foarte interesante.

| Xonia a răspuns:

E foarte frumos, plaja e curata, mai mare(ca in Mamaia)
De cum intrii in apa, mergi cativa pasi si apa iti ajunge pana la burta
In mamaia trebuie sa mergi mai mult pentru a ajunge la apa mai mare
E rau ca nu prea sun hoteluri pe langa plaja, deci vei avea ceva de mers

| Amrita a răspuns:

Mie imi place. La mine a devenit o traditie ca de fiecare data sa merg mai intai in Eforiehee hee E super. O sa-ti placahee hee Vacanta placuta!

| Captive a răspuns:

Pai este foarte frumos...
Depinde la ce hotel te cazezi. Eu am fost la un hotel de 5 stele si era foarte frumos.
Plaja este superba, in apa sunt doar putine alge mai pe mal dar este foarte curat, la fel si plaja...
Funditabatting eyelashes?

| Kokolina a răspuns:

Am fost in aceasta statiune in urma cu ceva ani, insa imi amintesc destul de bine cum a fost.Este o statiune foarte frumoasa cu multe oportunitati, hoteluri si pensiuni frumoase, terase si restaurante de calitate si plaja destul de decenta.Este o statiune foarte frumoasa si merita vizitata de oricine.winking
Distractie placuta!happy
Sper sa iti placa la fel cum mi-a placut si mie.

Te pup:*

| Strawberry89 a răspuns:

Eu am venit acum o saptamana, este frumos, mai ales plaja si apa este foarte curata fata de cea de la mamaia, problema este ca nu prea ai ce vizita, adica sa iesi seara in oras si sa te duci sa te dai in nu stiu ce, sunt cateva, dar nu multe, eu sincer m-am distrat si asa, a contat ca am fost cu familia, dar cred ca daca stateam mai mult de o saptamana ma plictiseam, sper ca te-am ajutat :* PS:distractie placuta >:d<

Răspuns utilizator avertizat
| ZuZuAleX a răspuns:

I dragut eu am venit saPT trecuta de acolobig grin si au hainutze ieftinebig grin eu una am golit ceva magazinewhistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar e foarte frumosbatting eyelashes. Adica poti sa te distrezi. Eu stau exact langa Eforie Nord big grin si acolo pentru ca vin la verioara mea si raman mai multe zile. Have fun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar e foarte frumos batting eyelashes . Adica poti sa te distrezi . Eu stau exact langa Eforie Nord big grin si acolo pentru ca vin la verioara mea si raman mai multe zile . Have fun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E superb mie una imi place acolo. Plaja e destul de mare, nu prea ai ce vizita dar e frumos.Si eu numai cat am venit ieri de acolo...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand hainutze, bijuterii, ceasuri la preturi incredibil de mici! tin sa precizez ca sunt in perfecta stare! pentru poze si detalii contactati-ma pe http://hainutzele ieftine.blogspot.com sau id sorinacristina25@yahoo.com

| katy2010 a răspuns:

Eu am fost si mi-a placut chiar ff mult, plaja e curata, la fel si statiunea, iar statiunea este destul de mare. e frumos acolo. distractie placuta:*

| NUdrogurilor a răspuns:

E foarte frumos, eu am fost anul trecut insa banuiesc ca nu s-au produs schimbari majore. Sper sa ajung si anul acesta.
Distractie placuta:*