| TeoPT a întrebat:

Plictisindu-ma am gasit o melodie superba pe care vreau sa v-o arat:
http://www.youtube.com/watch?v=MfHwbyg98NE

(Aceasta postare este dedicata oamenilor cu gusturi bune la muzica, asa ca, fanilor Bieber/Disney/Gaga, nu va obositi sa va exprimati dezgustul)

10 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Mie imi place Lady Gaga sad Mi se pare o artista foarte talentata... sa stii ca daca ai cauta mai mult din munca ei ti-ai da seama... si pentru ca sunt fana Laga nu inseamna ca nu ascult muzica buna, pentru ca genul meu preferat este cel rock. Si melodia aceasta imi place, btw. Este o piesa foarte buna si mereu ma incanta sa o aud la petreceri day dreaming ( stiu ca nu e rock, daaa. dar am facut o paranteza ) Sunt de acord cu "Bieber/Disney" care sunt mediatizati pentru nimic, dar Laga chiar munceste mult si are un talent deosebit sad

| Libelle a răspuns:

Frumos...sad

| Nede a răspuns:

Daa.frumos.chiar imi place.am mai auzit piesa pe la radio :X

| αℓγήα ツ a răspuns:

Dalove struck
e destul de veche, dar totusi ink se mai da la radio`uri. cele d acum.nu vor mai uaiz nimeni de ele peste o perioada de timpoh go on
chiar am ascultat`o saptamana astahee hee

| AlexSadik a răspuns:

Da, deci pana acum recunosc au fost raspunsuri la caterinca super amuzante dar aici iti dau dreptate melodia chiar este superba, si bieber\aia si celalta sunt naspa... si eu am mai auzit melodia asta chit ca e in franceza si nu mi place limba dar asta chiar merita ascultata aproape ca mi dau lacrimile (putina caterinca nu omoara)

| ZiZix a răspuns:

Da, chiar este frumoasa

| RaLuCa_7165 a răspuns:

Eu nu st fan Disney sau GaGa cu atat mai putin Bieber il urasc si stiu sa ascult muzica, multa lume mi-a spus ca am gusturi in aceasta privinta numai ca nici muzica populara pe care n-o suport nu as da-o pe melodia asta sincer:-&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mel e urata rau

| Etiquette a răspuns:

O stiu si este superbalove struck!

| Kardinal a răspuns:

Cine nu stie melodia asta.Bestiala...
Buna treabea facuta din plictisealawinking