| carismgal a întrebat:

Poate cineva sa imi zica cateva cantece mai triste? Genul acela cand o fata iubeste un baiat iar el nu o oberva?

merci :*

9 răspunsuri:
| GeOrGiAnA_8498 a răspuns:

Celia-Povestea mea
Inna-Amazing

| verdesinuprea a răspuns:

Taylor swift -white horse

| Georgia_2863 a răspuns:

Celine Dion - "I love you"; Selena - "Dreaming of you"; Selena - "I could fall in love"; Simply Red - "If You Don't Know Me By Now" (asta e atat de frumoasa incat trebuie sa iti placa); Mindy Smith - "Fall for nothing"

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Bambi- 2 ochi capruy
inna-oare
arssura-o privire

sper ca o sa`ty placa:*

| Rivas a răspuns:

Mai greu sa nu observe. Dar viceversa? Sade - Smooth operator; Antract - Inima Mea; Sam Brown -Stop; Alicia keys -Fallin'; Amedeo Minghi - I ricordi del cuore; Atomic Kitten - Whole Again; Beverly Craven - You promised me; Britney Spears - Born to make you happy; The Cranberries - When you're gone; East 17 - Thunder/Stay another day; Gaz pe foc - Adio; Gloria Estefan - Hoy; Holograf - Dincolo de nori; Hooverphonic - Mad about you; Jason Donovan - Sealed with a kiss; The Kelly Family - I can't stop myself; Laurentiu Cazan - Say something; Mark Anthony - When I dream at night; Mariah Carey - Without you/I give all; James Brown - This is a man's world; No Doubt - Don't Speak; Paul Anka - Crazy love; Paula Abdul - Rush, rush; Richard Marx - Hazard; Robbie Williams - Angels; Roxette - Listen to your heart; Steavie B - Because I love you; Timmy T - One More Try; Vaya con Dios - What's a woman...

| Miha_1191 a răspuns:

Arssura :X
Ador toate melodiile lui.
Te poti uita pe youtube si poti sa ti le alegi pe care iti plac :X

bye :*

| geko a răspuns:

Mai de graba invers...pentru ca din pacate in viata baietii sunt mai dornici sa cucereasca iar fetele mai indiferente, plus ca baietii au latura artistica ceva mai constructiva si de aceea sunt mai multe cantece in care baiatul iubeste iar fata nu. Incearca totusi Anca - "Dimineata", si mai ales soliste din garda veche: Angela Similea, Mirabela Dauer, Madalina Manole. Andra are o melodie interesanta care se numeste "Femeia" si este partial doar in tema despre care ai facut tu referire.

Întrebări similare