| KentuckyF a întrebat:

Poate e o intrebare prosteasca, dar nu va enerveaza toata lumea care zice ca daca iti place Justin Bieber esti gay sau lesbi?

Răspuns Câştigător
| beniTpirvu a răspuns:

Bieber nu e gay laughing rolling on the floor

Toti care-l fac gay si alte alea sunt doar ofticatii, invidiosii pe faima lui si pe vocea lui.

15 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu esti gay daca il asculti pe sobolanul acela,ai doar retard mintal acut, si trebuiesti scaldat in smoala, ca te-a evitat selectia naturala.

| itscloudyoutside a răspuns:

Mda, într-un fel. Dacă îţi place Justin Bieber înseamnă doar că gusturile tale muzicale sunt praf, nu că eşti gay sau lesbi.

| Laura a răspuns:

Ba da, cunosc oameni gay și sunt inteligenți și cu gusturi. Dacă îți place Justin Bieber ești un idiot care habar n-are ce e muzica.

| KodrutZ a răspuns:

De ce sa te enerveze cei care au dreptate? happy

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Daca iti place justin bieber chiar esti gay. E doar un "wanna-be" cantaret, fara pic de talent.
Uite raspunsul unui cantaret cunoscut :
http://www.youtube.com/watch?v=qf4HmhWJ_uo

"Who the *** is justin bieber? "
In fine, nu-mi dau seama de ce trebuie sa aduc argumente la faptul ca jb e un cantaret de c**at

| KentuckyF explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Silviu,sa-ti fie rusine.cum ai putut sa pui doar 3 stelute la citat! inacceptabil.si apropo, pana acum il uram pe jb, dar sa gandim logic.cine e el? ce a facut el? da-mi ceva care sa demonstreze ca e un nimic

| itscloudyoutside a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

O, doamne, cât de mult ador faza aia. Ce bine că mi-ai amintit de ea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Daaaaa ce am ras acolo, apropo, esti fata?

| itscloudyoutside a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu cam ce crezi?

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru KentuckyF):

Autocorectul e de vina
Cine e el? Copil canadian fara pic de talent.
Ce a facut? S-a nascut.

Apropo, imi e mila de tine daca ii tii partea.
; Are cele mai multe dislike-uri din istoria youtube, si tu inca mai crezi ca merita apreciat? Mai multe dislike-uri decat like-uri. Asta inseamna ca lumea nu il vrea, ca nu canta bine, ca NU merita ascultat.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Imi placea foarte mult ozzy, dar dupa ce am vazut faza aia pentru prima data am ajuns sa-l apreciez si mai mult pe ozzybig grin

| KentuckyF explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Beeee, 1 nu-l apreciez, il urasc 2 sunt fan michael jackson nu am cum sa fiu fan jb 3 jb is a nigga 4 cum naiba poate retardatul asta sa aiba cele mai multe view-uri de pe utube?

| KentuckyF explică:

Nu dar vreau sa zic.Sa gandim logic.De ce este un "wanna-be"? Demonstrati ca aveti dreptate, si jur ca o sa fiu un jb hater toata viata.Dar ziceti-mi dc.

| KentuckyF explică:

Da,sunt jumatate de acord cu voi.Dar demonstratimi ca aveti dreptate. Dati ceva REAL, un fapt ceva care sa demonstreze ca e un nimic.

| irinaelena1000 a răspuns:

Ba da! ce conteaza daca unora le place de el? gusturile nu se discuta!