Bieber nu e gay
Toti care-l fac gay si alte alea sunt doar ofticatii, invidiosii pe faima lui si pe vocea lui.
Nu esti gay daca il asculti pe sobolanul acela,ai doar retard mintal acut, si trebuiesti scaldat in smoala, ca te-a evitat selectia naturala.
Mda, într-un fel. Dacă îţi place Justin Bieber înseamnă doar că gusturile tale muzicale sunt praf, nu că eşti gay sau lesbi.
Ba da, cunosc oameni gay și sunt inteligenți și cu gusturi. Dacă îți place Justin Bieber ești un idiot care habar n-are ce e muzica.
Daca iti place justin bieber chiar esti gay. E doar un "wanna-be" cantaret, fara pic de talent.
Uite raspunsul unui cantaret cunoscut :
http://www.youtube.com/watch?v=qf4HmhWJ_uo
"Who the *** is justin bieber? "
In fine, nu-mi dau seama de ce trebuie sa aduc argumente la faptul ca jb e un cantaret de c**at
Silviu,sa-ti fie rusine.cum ai putut sa pui doar 3 stelute la citat! inacceptabil.si apropo, pana acum il uram pe jb, dar sa gandim logic.cine e el? ce a facut el? da-mi ceva care sa demonstreze ca e un nimic
O, doamne, cât de mult ador faza aia. Ce bine că mi-ai amintit de ea.
Daaaaa ce am ras acolo, apropo, esti fata?
Tu cam ce crezi?
Autocorectul e de vina
Cine e el? Copil canadian fara pic de talent.
Ce a facut? S-a nascut.
Apropo, imi e mila de tine daca ii tii partea.
; Are cele mai multe dislike-uri din istoria youtube, si tu inca mai crezi ca merita apreciat? Mai multe dislike-uri decat like-uri. Asta inseamna ca lumea nu il vrea, ca nu canta bine, ca NU merita ascultat.
Imi placea foarte mult ozzy, dar dupa ce am vazut faza aia pentru prima data am ajuns sa-l apreciez si mai mult pe ozzy
Beeee, 1 nu-l apreciez, il urasc 2 sunt fan michael jackson nu am cum sa fiu fan jb 3 jb is a nigga 4 cum naiba poate retardatul asta sa aiba cele mai multe view-uri de pe utube?
Nu dar vreau sa zic.Sa gandim logic.De ce este un "wanna-be"? Demonstrati ca aveti dreptate, si jur ca o sa fiu un jb hater toata viata.Dar ziceti-mi dc.
Da,sunt jumatate de acord cu voi.Dar demonstratimi ca aveti dreptate. Dati ceva REAL, un fapt ceva care sa demonstreze ca e un nimic.
Ratonhnhakéton întreabă:
ღArySოﺁℓεღ întreabă: