și am fost informat că prietenul tău este un gust plictisitor Tu cine sunt foc de tabara atât de rece și DICE micul tău prieten este gelos nu vrea să fie prietenul dvs. Suspiciunea că eu sunt un pirat și răpește aurul Nu te mira Dacă peste noapte Am mers înapoi în camera ta și tu faci mea Ei bine, știi greșelile mele Egoismul a deține viata ta Ești a mea (a mea a mea) Nu te enerva că foarte bine deja înțelept Dacă te căsătorești În ziua nuntii tale Am spune soțului tău cu râsete Asta e doar împrumutat Femeia pe care o iubeste Pentru că ești încă a mea (a mea) Tu nu va uita Romeo ah ah Gostoso Ei spun un cui conduce un cui, dar asta e doar rima Nu există nici un instrument de a trage dragostea mea Nu te mira Dacă peste noapte Am mers înapoi în camera ta și tu faci mea Ei bine, știi greșelile mele Egoismul a deține viata ta Ești a mea (a mea a mea) Nu te enerva că foarte bine deja înțelept Dacă te căsătorești În ziua nuntii tale Am spune soțului tău cu râsete Asta e doar împrumutat Femeia pe care o iubeste Pentru că ești încă a mea (a mea a mea a mea) Vă doresc bine Și eu sunt mai bine eu Regele Tu nu te inima mea este Și tu mă iubești pentru totdeauna Tu nu te inima mea este Și tu mă iubești pentru totdeauna Pat inima mea este a mea Și tu mă iubești pentru totdeauna Pat inima mea este a mea Și tu mă iubești pentru totdeauna Nu te mira Dacă peste noapte Am mers înapoi în camera ta și tu faci mea Ei bine, știi greșelile mele Egoismul a deține viata ta Ești a mea (a mea a mea a mea) Nu te enerva că foarte bine deja înțelept Dacă te căsătorești În ziua nuntii tale Am spune soțului tău cu râsete Asta e doar împrumutat Femeia pe care o iubeste Pentru că ești încă a mea(sincer am citit-o si uneori nu prea are logica eu am dat doar copy, paste)