Căcaaaaaat,a trecut ora 11:11 si n-am spus si noi un tata' nostru.Cand e programata urmatoarea apocalipsa? Asta ca sa ii spun lui Pedro cand sa dea drumu' la cantitati industriale de floricele pentru ghietu' norod.
on-topic: Melodia e in top3 de pe Chaos A.D. la mine, si se potriveste foarte bine pentru credintele idiotilor in toate apocalipsele astea.
Poi cine știe în ce meridian la ora 11:11 începe sfârșitul, încă ai timp să-ți spui rugăciunea.
La New York acum e 11:03; sa ne scape si sa ne ajute Dumnezău de a sa manie, preasfanta fecioara.Amin!
Dar te-ai gândit că sfârșitu poate să vină și la 11.11 PM ora locală, nu?
Oricum am mai murit de 3 ori anul ăsta, nu-mi mai fac griji.
Cand e urmatoarea apocalipsa, ca sa stiu cum pot sa gasesc niste creduli?
Na că nu știu, până acum e în 2012 dar până atunci sigur mai apar vreo 3-4.
Ai chef sa faci niste bani cinstiti cu o zi inainte de apocalipsa de pe 21.12. 2012, cand o sa fie haosul de pe lume si va putea fi foarte usor jefuita,sa zicem, o banca, si ar fi loc si de ceva anarhie?
Da, vreau. Dar ce mai fac cu banii dacă mor?
Facem buncar subacvatic din berea ce ne-o cumparam.
Astea's vrajeli.
De cate ori nu s-a spus ca e apocalipsa, ca e sfarsitul lumii, ca vom muri si cate si mai cate? Si de cate ori nu au trecut acele "prevestiri" si nu s-a intamplat nimic?
Eu zic ca nimeni de pe pamant nu are de unde sti exact cand va fi [daca va fi] apocalipsa.
Eu am murit, ajungand in iad, deoarece la 11:11 eram in scoala (deci iadul) P.S : eu nu ascult ce zic prezicatorii astia. Apocalipsa va fi odata si odata fiindca suntem prea rai, dar numai Cel de Sus va sti cand! ...deci in concluzie : nu mai ascultati ce zic prostii aia de prezicatoriDormiti linistiti
AnneBre întreabă:
anonim_4396 întreabă: