Acustice
Cele electrice imi par extrem de artificiale, nu suna cum trebuie sa sune.
Adevarul este ca nu am un motiv real, pentru care prefer acusticele, doar imi plac.
Foarte adevarat. Eu am invatat pe unele acustice..acum am unele electrice dar ....parca imi e si frica sa dau in ele...sunt de pensionari.
Nu poti sa te "dezlantui" cum faci pe unele acustice
Exact. Dar au si ele niste avantaje. Nu ii deranjeti pe cei din jur si... Pentru cei fara antrenament sunt bune in concert mie mi.a fost greu sa ma acomodez cu toba mare la acustice . De cat timp bati?
Bat cand am ocazia,nu am tobe,au alti pentru mine
Eu cant la chitara electrica, uneori si bass.
Dar, m-ar tenta sa imi iau si tobe, singura problema ar fi bani, nu am de cand sa imi cumpar jafuri de alea la 1000 ron, ca se duc in cateva luni si suna si ca dracu.
In fine, nu cred ca am sa imi cumpar prea curand, deocamdata strang sa imi iau o chitara noua.
Am cantat la chitara un an...dar acum..intre chitara si tobe categoric aleg tobele. Sa stii ca primele mele tobe le-am luat acum 4 ani. erau tot cam in jur de 12 milioane ( a trebuit sa imi strang singur banii ca parintii nu prea m-au incurajat) si acum le mai am.
Trebuie sa fi foarte norocos ca parinti sa te sprijine in astfel de cazuri, nici eu nu am primit prea multa incredere, a trebuit sa muncesc ca sa pot sa imi cumpar ce am vrut in ale muzici, atunci..nu eram asa bucuros, acum ma bucur ca nu am primit totul usor, cred ca m-as fi lasat de cantat daca nu as fi depus si eu efort ca sa imi pot cumpara ce imi doream.
Exact. Imi e sila de toti boracii cu parinti plini de bani care au tot ce isi doresc, si cu toate astea nu fac nimic...
Sunetul unor tobe adevărate nu vor putea fi imitate niciodată de un echipament electronic. Urechile cunoscătorilor vor simţii imediat diferenţa.
Ancuta5678 întreabă: