| Kramerwalt a întrebat:

Prieteni,cati dintre voi mai ascultati muzica buna? Cine mai asculta folk, rock'n roll? Iar pentru cei cu muzica noua scuzati-ma daca va supar dar pur si simplu nu suport muzica de doi bani si artistii deveniti cunoscuti peste noapte! Astept raspunsurile si preferintele voastre.

20 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Troll foarte bun.

| Wøodenpints a răspuns (pentru LastChance):

Credeam că ai murit laughing

| LastChance a răspuns (pentru Wøodenpints):

Tu cine mai eşti? thinking

| Wøodenpints a răspuns (pentru LastChance):

Unu,wooden,nu-l cunoştihee hee

| LastChance a răspuns (pentru Wøodenpints):

Aaaa, credeam că te cunosc sau ceva. thinking Ar trebui să nu te mai bagi în seamă cu oameni necunoscuţi, e nepoliticos!

| Polaris a răspuns:

>se uită la avatar
>râde

| Kramerwalt explică (pentru Polaris):

Nu am inteles ce vrei sa spui.

| Yahim a răspuns (pentru Kramerwalt):

Vrea sa spuna ca avatarul tau nu prea arata a persoana care asculta "muzica buna". Eu personal ascult rock la greu, de la alternative pana la metalcore.

| MayaWantsCookies a răspuns (pentru Polaris):

-> se uita prin playlist...
-> se opreste din ras.
Desi poate sa'si puna toate melodiile pe pagina pentru a se da " intelectual convins anti-manele "
Dar mai..Bon Jovi? Ori e troll, ori bravo... TROLL mah da'ti jos acei shades ca nu mai vezi ce scrie prin carnet.

| IMC90 a răspuns:

E undercover laughing

| IMC90 a răspuns:

Ia-te dupa avatar, spune multe laughing

| Kramerwalt explică (pentru IMC90):

Ia zi ce spune avatarul?

| IMC90 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Pe tine cine te-a bagat in seama? =)

Wow ce amuzant esti, incerci sa pari smecher?

| IMC90 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Nu pe bune, gaseste-ti altceva de facut, ca n-am chef de tine.

Ma ce dur esti! Crezi ca iesi cu ceva in evidenta? Poate ca eu nu am chef de tine, glumesc eu nu ma cert cu nimeni crezi ce vrei despre mine nu ma afecteaza cu nimic cuvintele tale.Dar macar raspunde la intrebare.

| MaliciousDeath a răspuns:

Hipocrisy...
În fine.N-o să te judec după poza de la avatar, după întrebările şi răspunsurile postate cu tangenţă la god.
Dacă într-adevăr asculţi folk şi rock'n roll, după cum spui, e foarte bine.Și eu ascult. Dacă ai pus întrebarea doar că să te afli în treabă, îţi doresc să faci cancer.Baftă!
http://youtu.be/fNltsEop2dQ

| Kramerwalt explică (pentru MaliciousDeath):

Bun sfarsitul, nu eu chiar ascult.Bafta si tie.

| Kramerwalt explică:

Pana si mie-mi place cum suna!happy

| Kramerwalt explică:

Foarte frumos, imi plac toate formatiile enumerate de tine dar preferata mea este Bon Jovi, mersi ca nu ai comentat si tu de avatarul meu(nu judeci o carte dupa coperti vad)