| RedHair a întrebat:

Prin ce melodie ati descoperit rockul?

16 răspunsuri:
| Dumnez?u a răspuns:

Rammstein-Du Hast

Am ascultat-o incontinuu in toata dupa-amiaza in care am descoperit Rammstein, si dupa aproape trei ani, inca o mai ascult neincetat.

| DreamingAloud a răspuns:

A fost printre primele melodii rock pe care le-am ascultat http://www.youtube.com/watch?v=aezAhZhv7v0

| FucktheSystem a răspuns:

Rockul l-am descoperit fără să vreau de la părinții mei, deci nu-s sigură care-i prima melodie care am ascultat-o, dar mai mult ca sigur prima melodie care am descoperit-o singură și mi-a atras atenția asupra rockului este Skillet-Whispers in the dark.
http://www.youtube.com/watch?v=omuYo49_SOQ
Chiar azi m-am pomenit că o fredonam prin casă, pur și simplu melodia când am ascultat-o prima dată mi s-a părut genială și îmi amintecs cum o ascultam întruna pe telefonul unei prietene mai mare cu câțiva ani ca mine.

| Crisis a răspuns:

In 2002, melodia Thunderstruck de la AC/DC.
Metalul l-am descoperit in 2004 cu melodia Moskau de la Rammstein si dupa tot albumul Reise Reise.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Cand eram mai mica eram obsedata de videoclipul de la Evanescence-Bring Me To Life.plus ca verisoara mea mai mare (eu o urmaream ca musca peste tot) era obsedata de Marilyn Manson si HIM...

| Polaris a răspuns:

N-am să uit niciodată de Queen - Tie Your Mother Down. Prima. Oficială.

| Paulla a răspuns:

Nu-mi amintesc sigur care a fost prima melodie pe care am ascultat-o, dar sunt sigură ca era Metallica. Aveam cam cinci ani iar fratele meu avea un casetofon şi nişte casete. Ştii cum sunt copiii mici, băgăcioşi. Când în final am reuşit să-i dau de cap am avut o surpiză plăcuta. O melodie pur şi simplu superbă.

| steph1y a răspuns:

Eu am descoperit rockul prin bonjovi - it's mai life si de atunci numai muzica gen rock ascult happy

| mariacris98 a răspuns:

De la "Twilight" prin melodia "Supermassive Black Hole"- Muse.

| Cristianne a răspuns:

Hmm,nu prea îmi amintesc, dar știu că era de la Cradle of Filth.Am un prieten bun, rocker decând îl știu(se fac vreo 9 ani)care îmi tot trimitea melodii, chiar dacă pe atunci nu îmi plăceau. Până când am dat click pe una, și am ascultat-o încă 7 zile, non-stop.:d

| PotcaPădurii a răspuns:

Nu mai tin minte exact cum l-am descoperit, dar cert e ca eram in masin si mama a pus un cd cu ACDC. Prima melodie pe care am ascultat-o a fost:http://www.youtube.com/watch?v=EKmYlnQv_dg

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Aerosmith-I don't wanna miss a thing.

| komadechips01 a răspuns:

Evanescence- bring me to life

| inflicted a răspuns:

Nu imi amintesc exact.Eram prin clasa a 3-a.In orice caz, ceva Rammstein sau Children of Bodom.

| Birjaru a răspuns:

Raspund cam tarziu, eu am descoperit rockul la gradinita, cand auzisem la radio The Final Countdown de la Europe, daaaap era inceputul unei frumoase povesti...laughing

| Aneurysm a răspuns:

Well long short story: dădeau la TV filmul cu povestea ălora de la 'The Doors' şi am dat pe net şi...şi totu'-i de la sine. God, I love The Doors :3