Ati dat duma cu Evanescence.Ia uitati niste persoane reprezentative,dupa parerea mea : Kurt Cobain (Nirvana),Jim Morrison (The Doors),Quorthon (Bathory),Mick Jagger (Rolling Stones),Buckethead,Axl Rose (Guns'n'Roses),Michael Stipe (REM),Joey Ramone (Ramones),Jello Biafra (Dead Kennedys),Brian Johnson (AC/DC),Bon Scott (tot AC/DC),Johnny Lydon (Sex Pistols),Maynard James Keenan (Tool),Serj Tankian (System Of A Down),John Fogerty (Creedence Clearwater Revival),Peter Steele (Type O Negative),Freddie Mercury (Queen), Jonathan Davis (Korn), Bono Vox (U2),Elvis Presley,chiar si Michael Jackson ( a fost el ce a fost,da' muzica lui e frumoasa ),Ian Gillan (Deep Purple),Lemmy Kilmister (Motorhead),Paul McCartney (Beatles),John Lennon (iar Beatles), Zack De La Rocha (Rage Against The Machine) si mai am, da' m-am plictisit sa scriu atata.Nu bagati voi Evanescence...canta ei frumos, imi plac foarte tare, da' sa nu o fortam
Led Zeppelin nu-i printre cei precizati mai sus? Pe langa asta, acolo sunt si niste nume microscopice care chiar nu au facut nimic in rock
@LiquidFlesh
I-ai omis pe David Gilmour, Jimmy Page, Robert Plant, David Coverdale, Steven Tyler, Alice Cooper, Roger Waters, Klaus Meine, Steve Vai, Eddie Van Halen.
Ia-o de jos. De la Beatleși, The Doors, Led Zeppelin, și alții de prin anii `60. Ca să înțelegi fenomenul rock, trebuie să înțelegi condițiile sociale în care a apărut și ceea ce-a fost la origini. De la o mișcare care promova pacea și dădea putere oamenilor să devină ceea ce vor să devină, nu ceea ce spun alții, rockul a ajuns azi să fie înțeles ca un gen muzical care constă în machiaj strident, plete, tricouri negre și lame. Citește despre festivalul Woodstock `69, vezi ce voiau oamenii ăia. Pace!
anda_9874 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: