| bau0217 a întrebat:

Pro/contra Justin Biber, spuneti toate bunele si toate relele!

Răspuns Câştigător
| forever4you a răspuns:

Contra! De ce? Sa stii ca am numai lucruri rele despre elbig grin

Il urasc nu imi place cum canta, este prea infumurat si se crede mare si tare are fane numa-i fete sub 10 ani(ca numa-i alea pot asculta sunetul care il declanseaza ala)si cand incepe sa deschida gura incepe sa vorbeasca un prostbig grin

Imi pare rau pentru fanele lui, dar fiecare cu parerea luiwinking

16 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

100/100 contra, pur si simplu, il displac, ma enerveaza numai cand ai vad fata aia de copil la*agiu si idi*t, nu mai vorbesc despre cum canta, parca ar fi un rahat cu ochi, nu mai continui ca s-ar putea sa ma trezesc cu contul blocat laughing

| EnterSandman a răspuns:

Nu mai stiu unde citisem ca Justin Biber este conparat cu Ozzy Osbourne, asta este pur si simplu epic rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| midnight a răspuns:

E un idiottt! idiot! idiot!, n-are nmimik bun! absolut nimic. si la arti rele are destule: se crede buricu pamantului, e pitic... extrem de pitic, are voce de femeie, are niste melodii la care s-ar putea sparge cu usurinta geamurile daca le-ai pune sa cante in casa! si esentialul :este un IDIOT!
mai lasati-l pe copilu asta si dati un search la youtube cu avril lavigne sau paramore sa vedeti acolo muziq.\m/

CONTRA! 100% CONTRA!

| corina977 a răspuns:

Contra... mi se pare ca el canta urat mrg cel putin mie nu imi place... bune nu'i gasesc nu stiu.nici nu m-am gandit

| forever4you a răspuns:

Multumesc foarte mult pentru apreciere>big grin

| ΔH a răspuns:

Contra!

| cinnamon a răspuns:

Da un search la "justin bieber", aici pe site. Cred ca o sa iti gasesti raspunsul la intrebare.

| Anonime a răspuns:

Nu sunt nici pro dar nici contra...Pentru ca nu am avut destule argumente ca sa il iubesc sau sa il urasc. Oricum, are talent baiatu'...

| Anonim134 a răspuns:

Contrawinking

| CaTaLiN41729 a răspuns:

Cine e Gaystin Gayber Poponaru'?

| Andya a răspuns:

Total Contra!

| crazycolor a răspuns:

Pro, sa recunoastem ca e fff talentat, bv lui, e superb din toate punctele de vedere

| CookieDiamond a răspuns:

Contra ...hm?!
Dc?! pentru ca toate fetele viseaza la o relatie cu el bla bla bla...
Cu toate ca nu il cunosc.
Si nu av fi posibil.
Am citi intr-o revista ( popcorn) ca fanii il iubesc pentru cum arata
Si nu vrea asta.
Eu?! contra de ce?! ca nu-l suport?!
Acuma toata lumea se face cantaret!
in plus nu cred ca are o voce matura oh go on
ce putin pe mine ma sperie! mai ales fanele alea moarte dupa el care lesina.hee hee

| hayley a răspuns:

Vocea nu este chiar horror dar nici frumoasa. Face melodii comerciale si se da prea mult pe langa alte vedete desi e inca un copil ( incearca sa profite) si se crede "minunat". Asta din punct de vedere muzical/cariera. Fizic : are dinti de castor, culoarea parului e frumoasa dar forma ii da un aer de copilas miiiic ( la fel a si tenul, nasul ). Arata ca si un copil de 10 - 11 ani cu sapca de rapper care lace semnul pacii in continuu... OK am inteles x_x! Si per total sunt contra. ROCK RULES \m/

| OSCARtoons a răspuns:

Contra e gay

| bau0217 explică:

Sa inteleg ca 90% din omeni sunt contra JB, 9 la suta din fani sunt fete dub 10 ani, iar restul gay... Sincer sa fiu nici mie nu imi place de el...sa fim seriosi, NU ARE VOCE!

Întrebări similare