| JustMeCata a întrebat:

Pro sau anti manele ? De ce?

Răspuns Câştigător
| funkyMe a răspuns:

Hmm happy pai nu pot sa zic ca sunt nici pro nici contra.adica de obicei nu ascult happy dar la o petrecere este imposibil sa nu existe vreo manea big grin

12 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

ANTI 100%.De ce?

Maneaua nu e altceva decat poluare fonica, cantata de oameni cu IQ-ul echivalent marimii lor de la adidas.Prefer sa merg la toaleta sa trag apa, macar acel sunet imi exprima eliberare, libertate.

| Paulla a răspuns:

Anti. Normal. Logic. Evident.
Chestile alea nu pot fi un gen de muzica.
Oameni care "canta" asa ceva sunt pur si simplu prea redusi mintal.
@funkyMe Cum sa fie imposibil sa nu existe o manea la o petrecere? Sincer la petrecerile BUNE la care am fost(si crede-ma ca am fost la destule) NU au fost manele. Niciuna.
@BloodKid nu ma dau mare ca ascult rock, pur si simplu asta e stilul de muzica in care ma regasesc, care ma defineste. Si nu "zbengui ca nebuna" pe o manea, nici crita sa fiu.

| geolovesedward a răspuns:

Anti! Nu m-apuc acu' sa-ti scriu povesti, iti zic doar 4ever ANTIMANELE!

| giuly a răspuns:

Asta-i întrebare de retardaţi. Normal că anti manele, doar n-am băut gaz!

| MiyakoSaki a răspuns:

Eu sunt anti, de ce, pentru mine toti care canta manele sunt niste hahaiti.NU le suport de nici un fel.Eu ascult rock, deci.

| Lace a răspuns:

Sunt anti manele, sa va argumentez. dupa parerea mea 'maneaua' nu este un gen de muzica, ci pur si simplu niste vaicareli ale unor rromi.

| Roooxy a răspuns:

Eu personal sunt anti manele. De ce? Pai sa ne gandim serios acum… Ce sentiment, sau de fapt, ce imi spune o manea? Ce imi transmite?straight face nimic!
Cateva motive pentru care urasc manelele:
1.Nu consider maneaua un gen muzical (asta e personal)
2. Nu pot sa ascult versuri proaste si oameni care efectiv plang.
3. Nu ma intereseaza ca Sorinel Maimutoiu are 70 de kg de aur la gat si masini cat cuprinde. Chiar deloc!
4.Stilul vestimentar – Fail.
5.Ma bucur, ca nu m-am nascut intr-o familie de manelisti si ai mei mi-au oferit o muzica buna.
6.La party-uri merge o manea? Cum asa? Exista blues, muzica pop, dance, populara (asta mai merge), dar nu manele. Daca dansez pe muzica unui manelist, inseamna ca sunt la fel de destept ca si muzica lui (nul).
Asta e doar parerea mea!happy

| SoP222 a răspuns:

Nici Pro nici Contra adica de exemplu unii se dau mare rapperi laughing sau rockeri dar la petreceri cand e o manea se zbenguie ca nebunii. laughing
Si nu, nu ascult manele pur si simplu nu-i stilu'meu, fiecare cu ce-i place.
De 3 zile is numa cu melodiile Eurovisionului laughing

| JustBeHappy a răspuns:

Anti. Pentru ca nu le inteleg mesajul. De fapt, nu transmit niciun mesaj si suna foarte urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anti.
Pentru ca sunt de cocalari, nu ne invata nimic din versuri decat "Bani si Femei"
Sunt stupide si mi se pare ca se fac de raswinking.

| Чернобыль a răspuns:

Anti.
Pentru ca manele=incultura.

| andrei_1755 a răspuns:

Anti_manele, sunt urate, adica imi vine sa vomit, singurele manele care le suport sunt alea de la tom si jeri pe manele

Întrebări similare