Contra, nu vreau sa jignesc dar mi se par prea instigatoare la prostie, si daca asculti manele nu dai o inpresie de om cu carte, parerea mea. Sper ca te-am ajutat bafta pa
Sunt sigura ca astia de au comentat ca "contra" se rup pe manele! Nu iubesc manelele, nu ascult non-stop, dar ascult.
Nu-s pro, insa nici contra nu-s.
Maneaua, in opinia mea este o "scurtatura", un mod prin care imi pot da seama de nivelul la care se afla persoana respectiva fara a mai purta o discutie cu ea.
Maneaua are o muzicalitate foarte buna ..Este un gen de muzica dansant, energic, oriental...insa mesajul lasa de dorit. Versurile sunt pur si simplu aberante si inspira prostie si incultura(absolut nimic artistic). Fara suparare dar contra! Pa-pa.
Contra absolut! De ce? Pentru ca manelele sunt cel mai stupid gen de muzica de pe tot Pamantul, nu transmit niciun mesaj, nicio stare sufleteasca, si nici nu are un instrumental bun. Nu ascult asa ceva, si nici nu o voi face!
Nu fii asa de sigur.Sunt oameni (putini, ce-i drept) ce asculta manele si care au o cultura generala si o intelepciune de ramai prost.Simplul fapt ca asculti manele nu spune mare lucru despre tine, doar ca ai gusturi de cacao in muzica.
Cu siguranta ca exista, cand am sa ii intalnesc, am sa-mi schimb parerea, pana atunci...
La fel ca si muzica pop, manele se asculta pentru a te destrabala/prosti.Luand in considerare faptul ca sunt o persoana antisociala consider manele si muzica pop lipsite de rost in viata mea.Therefore I hate them both.
Am zis fara jigniri pentru ca fiecare asculta ce vrea.nu cred ca este imposibil sa-ti spui parerea despre ceva fara sa jignesti
Daca tu nu ai intalnit persoane ce nu asculta manele, asta nu inseamna ca nu exista.
Pro manelelor vechi.
nu vreau sa fac pe moralista, generalizand si sa spun ca numai incultii, pitipoancele sau cocalarii asculta manele, am intalnit oameni care ascultau manele si aveam ce discuta cu ei.
am zis manele vechi, deoarece pe vremea aceea, manelele contineau si altceva in afara de versuri numai despre bani, femei sau alte cocalareli.
sunt oameni care au renuntat la principiile lor de oameni limitati ca sa danseze pe o manea la o petrecere sau sa le placa eventual poluarea fonica pe care o catalogau drept manea.
daca azi imi pun manelele care-mi placeau, si azi le ascult cu placere, au acel farmec si ritm de old skool manea.
mi se rupe de ce ar zice un trepanat cu morcovul in c u r, si cu rahat la gura care m-ar judeca pe mine si pe altii care sunt de acord cu mine.
la un pahar, la o depanare de amintiri, o manea veche merge chiar foarte bine.