| TotEu1993 a întrebat:

Pro sau Contra manelelor sau a celor care asculta manele? cu argumentare cu tot.plizz si sa fie raspunsuri frumoase fara injuratiri si altele.astept raspuns

Răspuns Câştigător
| Maria_5356 a răspuns:

Hmmm. eu iti spun ca si manelele sunt un gen de muzica bun. pentru cei care le plac. mie de exemplu sunt unele care imi plac.si cand sunt trista maia scult asa 2-3 blushing. si acum ca veni vorba de manele. ce chef ii ala fara manele? laughing

4 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

CONTRA.
Le urasc.Nu le suport.Manelele mi se par gen cocalari. Ce or gasi altii interesant la manele? Decat ca se repeta titlu de biliarde de ori \happy. Sunt chiar enervante. Le ascult de cand eram mica si mi s-a acrit.Mai ales ca erau la toate revelioanele! Da noroc ca s-au mai potolit(familia mea) cu manelele.

| AdamBlack a răspuns:

CONTRA!
E o porcarie! Nu suport asa ceva, era sa ramana unu fara telefon doar pentru ca am auzit ca e ceva de Nicolae Guta.
Manelele sunt pentru cocalari, nici macar nu sunt un gen de muzica adevarat! straight face Ascultati pop, rock, rap...nu porcariile astea fara ritm!

| 6ase6ase a răspuns:

Neutru laughing) sunt unele bune si chiar. ce petrecere e fara manele laughing? dar 95% is cocalari gen Sandu Ciorba, Florin Salam, Vali Vijelie, Florin Peste rolling on the floor dupa numele lor iti dai seama cate de cocalari sunt happy deci hai cu rap'u...eu's rap'er laughing \m/

| Gothick666Boy a răspuns:

CONTRA o viata cu manele e o viata pierduta degeaba ...degeaba ai trait...mai bine asculti rock, punk(; X ) decat toate cocalariile. ce naiba inveti de acolo? se lalaie aia