Vai cel mai frumos copil il plac cel mai frumos copil ce am vazut in veatamea bine canta o sa merg in Anglia beastept sa-l vad... cine stie catanare? eu cred ca are 16 ani dar nu cred ca cine va a zis ca are 15 ce sa fac
cine sa zica terog boldi.monika daca stie hai sus pe mes si vorbim despre justin bieber
Justin Bieber este cel mai frumos baiat dintre toti baietii... cel putin asa cred eu.Il ador foarte mult. Mie imi place cum canta, cum danseaza, cum are parul, cum se imbraca.Nu cred ca are vreun defect. Miar placea sa il intalnesc...adica cine nu siar dori sa il intalneasca(dintre fete)
Guess what! J. B. sucks . Si da, sunt fata [ aparent, singura de aici care nu are orgasm numai gandindu-se la el ]. Si wtf, cum sa zici ca ai id-u lui si ca iti da web + ca iti canta? Daca raspunsu' a fost dat la caterinca, atunci respectiva chiar are simtu' umorului. Daca nu... sorry, viseaza mai departe
Canta super fain
Pe de o parte este foarte frumos
Imi place mult de el
As vrea sa-l intalnesc
Este romanti
Are un zambet mortal si arata super cool. il ador
Daca are cineva id lui justin bieber mi-l dati si mie va rog (va las id meu marinela_pop99 sau mary_marinelka )
E superb :X:X:X...il ador...
canta super, arata super... e pur si simplu cel mai dulcik :X
Teai luat dupa mine la intrebare eu am pus prima intrebarea... dar altfel formulata!
Il ador pe justin :X:X:X:X
http://www.justin-bieber.net/gallery/albums/ftp/20090805_DIG_1044_PRO.jpg
adica avem gusturi bune nu gluma!
e superb!
:X:X:X
Eu cred caci este un baiat simpatic ochi frumosi si dragut imi place la el caci ii pasionat de filme ca mine!
Ancuta5678 întreabă: