| IoNyShimotukushichi a întrebat:

Puteti sa-mi traduceti ce a spus in acest videoclip? Dar spuneti-mi exact ce a zis! Funda. http://www.youtube.com/watch?v=0ROH3-oXlb0&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| RomulusMilea a răspuns:

Salut, Uite traducerea (mi-a luat ceva timp):

Hei, numele meu este Jo... Calderone şi am fost un ticălos.

Gaga, Lady Gaga m-a lăsat/părăsit pe mine. Ea a spus că întotdeauna începe bine, şi apoi băieţii (adică eu), eu sunt unul dintre băieţi, noi înnebunim. Aşa a fost, am înnebunit.

Dar şi ea este al dracului de nebună, nu? Vreau să zic, ea este AL DRACULUI de nebună.

De exemplu, se ridică din pat, îşi încalţă pantofii cu toc, se duce la baie, aud apa cum curge, iese din baie, apa curge şiroaie de pe ea, iar pantofii cu toc îi sunt încă în picioare.

Şi ce e cu părul? La început a fost sexy, dar acum sunt doar derutat. Ea a spus că sunt la fel ca ultimul (iubit). NU sunt la fel ca ultimul!

Cred că este minunat, cred că este al dracului de minunat că ea este aşa o stea. O stea mare şi frumoasă pe cer. Dar eu cum ar trebui eu să strălucesc? Vreau să zic că, aş fi OK dacă aş simţi că ea ar fi cu adevărat ea însăşi cu mine. Şi ea poate că chiar este! Încep să mă gândesc că asta este ea de fapt. Ştiţi, poate că asta este doar cine este ea de fapt.

Pentru că atunci când se urcă pe acea scenă, nu se abţine de la nimic. Aceea este lumina reflectorului. Acel mare, rotund şi profund reflector o urmăreşte oriunde merge. Uneori mă gândesc că o urmăreşte până acasă, ştiu că o urmăreşte.

Trebuie să intru acolo. Atunci când ajunge la orgasm, este ca şi cum îşi acoperă faţa, pentru că nu vrea ca eu să văd că ea nu suportă să aibă un moment de sinceritate când nimeni nu o urmăreşte.

O vreau să fie adevărată! Dar ea zice:
„- Jo, eu nu sunt adevărată! Sunt teatrală. Şi eu, şi tu. Asta este doar o repetiţie".

Trebuie să intru acolo.

APOI ÎNCEPE SĂ CÂNTE MELODIA...

Sper să îţi fi fost de folos.